foto: Instagram
Kāds tēvs, tāds dēls - Švarcenegera puika uzaudzējis varenus muskuļus
Džozefs pārliecinoši seko slavenā tēta pēdās.
Slavenības
2019. gada 18. janvāris, 10:33

Kāds tēvs, tāds dēls - Švarcenegera puika uzaudzējis varenus muskuļus

Jauns.lv

Ābols no ābeles tālu nekrīt - seno teicienu uzskatāmi pierāda Holivudas grāvējfilmu zvaigznes Arnolda Švarcenegera dēls Džozefs Baena, publicējot foto no svaru zāles, kurā pozējis tēva ikoniskajā kultūrista pozā.

21 gadu vecais Džozefs ir Arnolda jaunākais dēls - dzimis ārlaulībā. Un par to, ka viņa tētis ir slavenais aktieris, zēns uzzināja vien 14 gadu vecumā. Kad to nevarēja nepamanīt - pārāk liela bija abu līdzība.

Izskatās arī, ka no visiem pieciem seškārtējā kultūristu sacensību "Mr Universe" uzvarētāja Švarcenegera bērniem tieši Džozefs būs muskuļu kalnam, aktierim un politiķim vislīdzīgākais.

Vai viņš sekos tēva pēdās un kļūs par profesionālu kultūristu vai aktieri, to rādīs laiks. Taču šajā kompānijā Džozefs jau ir iejuties - piemēram, nereti redzams citas Holivudas grāvējfilmu leģendas Silvestra Stalones sabiedrībā.

Kopš 2011. gada, kad publiski parādījās ziņas par Arnolda un viņa mājkalpotājas Mildredas Baenas grēka augli, Švarcenegers un viņa jaunākais dēls krietni satuvinājušies.

Mildreda Džozefu pasaulē laida piecas dienas pēc tam, kad Švarcenegera sieva Marija Šraivere pasaulē bija laidusi pāra ceturto atvasi - dēlu Kristoferu.

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon
70