foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/MEGA / Vida Press
Fani uzsākuši trakoti karstas debates par Nikolas Kidmenas matu banti
Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena.
Slavenības
2019. gada 8. janvāris, 08:38

Fani uzsākuši trakoti karstas debates par Nikolas Kidmenas matu banti

Jauns.lv

Pēc tam, kad pērnā gada novembrī samta matu banti redzējām rotājam hercogienes Ketrīnas frizūru, lentes kļuvušas par karstu modes aktualitāti. Ar melnu samta šleifi matus bija rotājusi arī austrāliešu aktrise Nikola Kidmena, kad svētdien apmeklēja „Zelta globusu” balvu ceremonijas vakaru Losandželosā.

foto: AFP/Scanpix
Nikola Kidmena frizūru rotājusi ar melnu samta banti.

Tā vien šķiet, ka visa pasaule vienlaicīgi atcerējusies par samta lentēm: ka ar tām var akcentēt šinjonu, zirgastē sasietus matus, vai šķietami paviršā mezglā saņemtas cirtas. Šī vienkāršā melnā lentīte ikdienišķam matu sakārtojumam vienā mirklī piešķirs izsmalcinātību un frizūrai eleganci.

Tendence rotāt matus ar samta banti nav pazudusi arī šajā gadā. Austrāliešu izcelsmes Holivudas aktrise Nikola Kidmena ar tādu bija rotājusi matus, kad apmeklēja „Zelta globusu” balvu ceremonijas vakaru ASV.

Nikola Kidmena „Zelta globusu 2019” balvu vakarā

gallery icon
8

Kidmena ar lielu melna samta banti akcentēja pakauša daļā paviršā mezglā saņemtos matus. Šādu frizūru viņa bija pieskaņojusi tumši sarkanai vizuļojošai kleitai, kas sniedzās līdz pat zemei. Matu lente bija kā „salda odziņa” aktrises citādi nedaudz salti atturīgajam koptēlam.

Zvaigžņu stila pērles "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā

Zvaigznes ierodas uz "Zelta globusu" pasniegšanas ceremoniju 2018. gada 6. janvārī.

gallery icon
36

Veidot matu sakārtojumu balvu ceremonijas apmeklējumam Nikola uzticējusi frizierei-stilistei Kailijai Hītai, kura strādā ar matu kopšanas zīmola „Tresemme” produktiem. Tiklīdz Kidmena iznāca uz sarkanā paklāja, daudzi interneta lietotāji tūlīt pat ievēroja melno samta banti aktrises ledus blondajos matos un nekavējās izteikt pārdomas.

Hercogienes Ketrīnas samta matu bante

gallery icon
14

Lai gan matu lentes nosauktas par vienu no 2019. gada modes tendencēm, fanu domas dalījās. Vieniem samta bante atgādināja pāri palikumu no Ziemassvētkiem, citiem savukārt lente pati par sevi patika, bet nepatika izvēlētais tās novietojums uz galvas.

„Kāpēc Nikolai Kidmenai matos ir lente? Mēs pieprasām, lai viņa to nekavējoties atdod Penelopei Krusai. Viņas kleita atgādina šķidrumu!”

„Nikolas Kidmenas matu lente ir traģēdija, bet kleita izskatās seksīga.”

„Es burtiskā nozīmē miru nost Nikolas Kidmenas dēļ, līdz viņa pagriezās... Kurš viņu izlaida no mājām ar to sasodīto lenti?”

„Vai Nikolas Kidmenas frizieris-stilists nevarēja atrast kaut ko mazliet elegantāku, ar ko saspraust matus, nekā melnu velveta banti? Nefanoju arī par kleitu, taču kombinācija ar lenti padara to smieklīgāku.”

„Kāpēc Nikolai Kidmenai matos ir šī bante?”

Lai gan daudzi domā, ka lente nebija tā labākā izvēle sarkanā paklāja pasākumam, ir vēl vairāk to, kas ir sajūsmā par šo stila elementu.

„Nikola Kidmena uzlikusi banti virs sava šinjona, es jūtos par 100% reabilitējusi savu personīgo stilu. 2019. gads to izdarījis.”

„Ak-mans-Dievs, Nikola Kidmena! Šie vizuļi! Šī bante! Karaliene”

„Nikolai Kidmenai matos ir bante. Es jūtos... vāja...”

Pagaidām nav zināms, kas ir Kidmenas matu bantes autors. Baumo, ka hercogiene Ketrīna pērn novembrī matus bija rotājusi ar zīmola „J. Crew” matu banti, kas maksā 22 dolārus.

foto: REX/ Vida Press
Kembridžas hercogienes Ketrīnas samta bante.