foto: Instagram
Humoršova "Krivoje zerkalo" aktierus turpina vajāt nelaimes - vienu sieva knapi izglābusi no degošas mājas
Slavenības
2018. gada 18. decembris, 07:31

Humoršova "Krivoje zerkalo" aktierus turpina vajāt nelaimes - vienu sieva knapi izglābusi no degošas mājas

Jauns.lv

Vēl viena sēru vēsts populārā Krievijas joku šova "Krivoje zerkalo" mīļiem - šomēnes nodegusi humorista Nikolaja Bandurina (56) māja, aktieris un viņa sieva atrodas slimnīcā, kur ārstē gūtos apdegumus.

Ārsti sola, ka Bandurinu pāris līdz Jaunajam gadam no slimnīcas tiks izrakstīti, taču svētkus svinēt viņiem gan nāksies īrētā miteklī.

View this post on Instagram

Мумия возвращается!!!

A post shared by Николай Бандурин (@nikolaibandurin) on

Nikolajam apdeguši astoņi procenti ķermeņa virsmas, sievai Marinai gan klājies smagāk - viņai konstatēti gan pirmās, gan otrās pakāpes apdegumi, nopietni cietusi galva un kreisā roka.

Aktierim sievai jāpateicas par dzīvības izglābšanu - brīdī, kad māja sākusi degt, viņš gulējis ciešā miegā. Toties mīļoto suni un divus kaķus no liesmām glābt gan nav izdevies, vēsta kaimiņzemes mediji. "Viss nodega līdz zemei. Bija īssavienojums," preses pārstāvjiem pastāstījis Bandurins, neatklājot, vai īpašums bijis apdrošināts un vai viņš saņems jelkādu kompensāciju.

Sociālās saziņas tīklā "Instagram" Bandurins arī ievietojis video, kurā redzams, kā deg viņa īpašums.

Bandurina meita un mazdēls, kas arī izglābušies no krāsmatām, kādu laiku padzīvojuši pie kaimiņiem, bet tagad jau noīrēts dzīvoklis Piemaskavā, kur pēc iznākšanas no slimnīcas vismaz kādu laiku mitināsies arī Nikolajs un Marina.

Pagaidām gan Nikolajs vēl ir slimnīcā, kur gan jau saticis paziņu - pazīstamu krievu ģitāristu Viktoru Zinčuku, kas bijis iekūlies autoavārijā. "Viktors pēc avārijas nonācis man blakus palātā. Uzreiz jautrāk," pie sociālās saziņas tīklā "Instagram" ievietotas kopbildes pierakstījis Bandurins.

"Ar Koļu garlaicīgi nav, viņš mani uzmundrina, kā vien spēj," tā medijiem atzinusi aktiera sieva Marina. "Bet blakus palātā ir mūsu labs draugs, visiem labi pazīstamais ģitārists Viktors Zinčuks, tā nu mēs viens pie otra ejam ar mandarīniem un šokolādītēm. Biežāk gan mēs pie viņa, nevis viņš pie mums. Vitjam tomēr ir lūzumi, autoavārijā taču iekļuvis. Koļa viņu smīdina, bet viņš sūdzas, ka nevar paķiķināt, ribas sāp. Vispār mēs te neskumstam. Ciemiņi nāk, Koļas fani, draugi un radi. Telefons zvana bez mitas. Liekas, viss "Anšlag" un "Krivoje zerkalo" kolektīvs bijis uz sakariem. Visi pārdživo, dod padomus, kā labāk apdegumus ārstēt. Kāds pat redzējis, ka vislabāk palīdzot urīna kompreses. Bet to mēs neesam riskējuši pārbaudīt."

Kā jau vēstīts, Krivoje zerkalo" fanus pagājušajā nedēļā sarūgtināja sēru vēsts - 56 gadus vecumā pēc sirds slimības no dzīves šķīries uzbeku jokdaris Obids Asomovs.

Par Asomova nāvi sociālās saziņas tīklā "Instagram" pavēstīja viens no "Krivoje zerkalo" dibinātājiem Jevgeņijs Petrosjans: "Vēl pirms divām nedēļām biju viesizrādēs Taškentā, kopā ar viņu pavadīju divas lieliskas dienas. Viņš bija cilvēks, no kura staroja prieks, viņš visiem dāvāja smaidus, viņā dzirkstīja humors, un pēkšņi tāda negaidīta nāve... "