Slavenības
2018. gada 11. decembris, 06:07

Indijas bagātākā cilvēka meitai pasakainas kāzas nedēļas garumā. Ierodas daudz slavenību un uzstājas pat Bejonsa

Jauns.lv

Ja kādam šķita, ka nevar būt grandiozākas kāzas, kādas bija indiešu izcelsmes Holivudas aktrisei Prijankai Čoprai un amerikāņu dziedātājam Nikam Džonasam, ko jaunais pāris svinēja nedēļas garumā, tad pagaidiet, līdz uzzināsiet, kā precas Čopras līgavas māsa Aiša Ambani.

foto: Instagram, Vida Press
Bejonsa izvēlējusies indiešu kultūrai ļoti atbilstošu tērpu.

Indiešu izcelsmes aktrises Prijankas Čopras līgavas māsa Aiša Ambani un viņas līgavainis Anands Piramals kāzas svinēs šonedēļ, taču ieskaņas ballītes norisinās jau vairāku dienu garumā.

Prijankas Čopras un Nika Džonasa kāzas

Sestdien notikušajai kristiešu kāzu ceremonijai svētdien sekoja hindu tradīcijās ieturētas svinības. Niks Džonass un Prijanka Čopra kāzas svinēja nedēļas garumā.

gallery icon
24

Aizvadītajā nedēļas nogalē jaunais pāris rīkoja grandiozas svinības, ko klātienē apmeklēja ASV prezidenta amata kandidāte Hilarija Klintone, bet jauno pāri ar skaistām dziesmām priecēja popzvaigzne Bejonsa.

Sestdienas vakarā notikušajās svinībās piedalījās arī virkne Bolivudas lielāko superzvaigžņu, kuru vārdi Rietumeiropas iedzīvotājiem gan ir visai sveši. Viņi līksmoja kopā ar pārējiem un ballītē dejoja savu slavenāko hitu pavadībā.

Pirmskāzu ballē priekšnesumus bija iestudējuši arī līgavas vecāki, kas bija krāšņi un krāsaini, kā ainas no Bolivudas filmām.

Līgava Aiša ir indiešu uzņēmēja Mukeša Ambani un viņa sievas Nitas Ambani meita.

Nav brīnums, ka jaunajam pārim bija iespēja uz kāzu ieskaņas ballīti nolīgt pašu Bejonsu. Mukešs Ambani (61) ir zināms kā bagātākais cilvēks Indijā. Finanšu žurnāls „Forbes” Ambani jau desmit gadu garumā ierindo Indijas bagātāko cilvēku saraksta augstākajā pozīcijā. Viņš ir vienīgais indiešu uzņēmējs „Forbes” veidotajā pasaules ietekmīgāko cilvēku sarakstā.

2018. gada janvārī izdevums Mukešu Ambani nosauca par 18. bagātāko cilvēku visā pasaulē. Viņš ir visbagātākais cilvēks ārpus Eiropas un Ziemeļamerikas.

Vienīgās meitas kāzu ceremonijai tēvam nav žēl nekādu naudas līdzekļu.

Kopš 1984. gada miljardieris Mukešs Ambani ir precējies ar Nitu Ambani. Viņiem ir trīs bērni: dēli Anants un Akašs un meita Aiša.

Ģimene dzīvo privātā 27 stāvu ēkā Mumbajā, kas novērtēta viena miljarda ASV dolāru vērtībā,un ēkas uzbūvēšanas laikā bija dārgākā apdzīvotā rezidence pasaulē. Ēkas uzturēšanai nepieciešams algot 600 cilvēku personālu. Uz mājas jumta ir trīs helikopteru nosēšanās laukumi, bet ēkā ir garāža 160 automašīnām. Privāts kinoteātris, peldbaseins un fitnesa centrs ir pašas par sevi saprotamas lietas.

foto: Varinder chawla / MEGA / Vida Press
Nita un Mukešs Ambani meitas pirmskāzu ballītē pozē fotogrāfijai kopā ar viešņu Hilariju Klintoni.

2007. gadā Mukešs sievai 44. dzimšanas dienā uzdāvināja 60 miljonus ASV dolāru vērtu privāto lidmašīnu – "Airbus A319", kas paredzēta 180 pasažieriem. Avio laineris pārveidots par luksusa klases lidmašīnu. Tajā iekārtota grezna viesistaba, guļamistaba, pieejama ir satelīttelevīzija, wi-fi, bārs un vanna ar džakuzi. Iekārtots arī savs darba kabinets.

Aiša Ambani un viņas līgavainis Anands Piramals kāzas svinēs 12. decembrī. Ja kāzu ieskaņas ballītē uzstājās Bejonsa, kādus gan pārsteigumus turīgais un mīlošais tēvs būs sarūpējis jaunajam pārim kāzu dienā?!