VIDEO: lūrēšana telefonā gājējam beidzas ar peldi Notinghemas kanālā
Trakā pasaule
2018. gada 6. decembris, 16:25

VIDEO: lūrēšana telefonā gājējam beidzas ar peldi Notinghemas kanālā

Jauns.lv

Novērošanas kameras Lielbritānijas pilsētā Notinghemā piefiksējušas brīdi, kad kāds pārlieku ar telefonu aizrāvies gājējs iekrīt kanālā, ziņo Lielbritānijas medijs Metro News.

Notikumi risinājušies ap pulksten 11 rītā, blakus kādam bāram. Visticamāk, gājējs nav kārtīgi skatījies zem kājām un peldošās lapas uztvēris par zemi. Neveiklo vīrieti no kanāla izvilkuši divi garāmgājēji.

Annemarija Gardenere, kuras bāra novērošanas kameras nofilmējušas negadījumu, stāsta, ka lielākoties cilvēki zina, ka tur atrodas kanāls un šī neesot izplatīta problēma. “Šķiet, ka vienreiz kas līdzīgs ir atgadījies, bet toreiz cilvēks paslīdēja un ātri vien tika ārā,” stāsta Annemarija, “Bārā mēs cenšamies apmeklētājus brīdināt, lai viņi ir uzmanīgi ārpusē, turklāt, kad ir sabirušas lapas, ir vēl bīstamāk. Mani tas uztrauc un es vēlētos brīdināt citus, jo kanāls ir diez gan dziļš.”

Arī pilsētvides attīstības pārstāvis brīdina vietējos par bīstamību, ziemas laikā klejojot gar kanālu: “Mēs esam ļoti priecīgi, ka šis incidents ir ar laimīgām beigām, tomēr viss varēja beigties daudz nopietnāk. Lai arī šādi atgadījumi nenotiek bieži, mēs esam uzsākuši kampaņu, kurā brīdināsim iedzīvotājus par negadījumiem, kuri var notikt, Ziemassvētku gaidīšanas laikā neievērojot drošību.”