foto: REUTERS/SCANPIX
Parisa Hiltone cerējusi, ka saderināšanās ar Krisu Zilku noslēgsies kā pasakā
Parisa Hiltone un Kriss Zilka.
Slavenības
2018. gada 2. decembris, 06:44

Parisa Hiltone cerējusi, ka saderināšanās ar Krisu Zilku noslēgsies kā pasakā

Jauns.lv

Lai gan sabiedrības dāma Parisa Hiltone vēl nesen posās kāzām ar aktieri Krisu Zilku un tikai aizvadītajā mēnesī paziņojusi par saderināšanās atsaukumu, viņa netur ļaunu prātu uz bijušo līgavaini.

Viesojoties sarunu šovā „The Talk”, 37 gadus vecā „Hilton” impērijas mantiniece, sabiedrības dāma, uzņēmēja un dīdžejmeitene Parisa Hiltone apliecinājusi, ka viņai „iet labi” pēc šķiršanās no līgavaiņa Krisa Zilkas, ar kuru bija kopā divus gadus.

Parisa Hiltone un Kriss Zilka

Parisa Hiltone un Kriss Zilka.

gallery icon
15

„Man tagad ir laiks pašai sev,” norādījusi Hiltone. „Man ir sajūta, ka tad, kad iemīlos, tas notiek ātri un spēcīgi, un romāns ir vētrains.”

Parisa Hiltone, kura sevi pieskaita romantiķēm, nenoliedz, ka jūtas vīlusies, ka attiecības beigušās, taču ir pārliecināta par sava lēmuma pareizumu.

„Es vienmēr esmu bijusi apsēsta ar Disneja stāstiem un mīlas stāstiem. Es cerēju, ka šī būs mana laime uz mūžu,” apliecina sabiedrības dāma. „Tikai pēc laika sapratu, ka šis nebija pareizais lēmums. Taču es viņam vēlu visu to labāko.”

foto: REUTERS/SCANPIX

„Reiz es gribētu apprecēties un radīt bērnus, bet tagad es koncentrējos pati uz sevi un savu darbu,” apliecinājusi Hiltone.

Nedaudz vairāk nekā pirms nedēļas kāds no Parisas Hiltones un Krisa Zilkas paziņām izklaides programmai „Entertainment Tonight” apliecināja, ka pāris ir izšķīries jau dažas nedēļas agrāk un kāzu nebūs. Viņš norādīja, ka attiecības ritējušas ļoti strauji un laika gaitā Parisa tomēr sapratusi, ka Kriss nav viņas īstais cilvēks un šīm attiecībām nav lemts ilgs mūžs.

foto: AFP/Scanpix

Parisa un Kriss iepazinās jau pirms astoņiem gadiem „Oskara” balvu ceremonijas „afterparty” ballītē, taču satikties sāka vien 2016. gadā. Par to, ka abi ir pāris, viņi plašākai sabiedrībai paziņoja vien aizvadītā gada februārī.

Pērn gadu mijā Kriss bildināja savu mīļoto, pasniedzot gredzenu ar lielu briljantu. Pēc ekspertu vērtējuma, šis gredzens līgavainim izmaksājis divus miljonus ASV dolāru.

Parisa Hiltone ar draugu Krisu Zilku

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone ar jauno draugu aktieri Krisu Zilku Losandželosas lidostā

gallery icon
12

Vasarā, kad Parisas jaunākais brālis Barons Hiltons svinēja kāzas, sabiedrības dāma apliecināja, ka lielākā daļa ar viņas kāzām saistīto plānu jau esot gatavi.

Kāzām bija paredzēts notikt 11. novembrī, bet tad pāris tās pārcēla uz 2019. gadu. Parisa solīja, ka būšot daudz pārģērbšanos, dažādas svinību vietas visā pasaulē un, protams, Lielajā dienā nozīmīga vieta būšot atvēlēta arī viņas daudzajiem klēpja sunīšiem.

Nikijas Hiltones un Džeimsa Rotšīlda kāzas

gallery icon
57