foto: Vida Press
Modele Lilija Oldridža iziet uz mēles, būdama piektajā grūtniecības mēnesī
Lilija Oldridža dizainera Brendona Maksvela skatē Ņujorkas modes nedēļā.
Slavenības
2018. gada 11. septembris, 09:11

Modele Lilija Oldridža iziet uz mēles, būdama piektajā grūtniecības mēnesī

Jauns.lv

Modele Lilija Oldridža (32) piedalījusies Ņujorkas modes nedēļas skatē, būdama māmiņas cerībās. Daudziem Lilija ir pazīstama kā viena no populārā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” eņģeļiem. Viņa bijusi arī prestižā žurnāla „Sports Illustrated” peldkostīmiem veltītā pielikuma vāka modele.

Māmiņas cerībās esošā Lilija Oldridža piedalās modes skatē

gallery icon
4

Modele Lilija Oldridža šobrīd ir piektajā grūtniecības mēnesī. Arī topošās māmiņas statusu akcentējošais vēderiņš jau kļuvis redzams. Taču tas modeli nav atturējis no dalības prestižajā Ņujorkas modes nedēļā. Lilija Oldridža piedalījās dizainera Brendona Maksvela skatē un demonstrēja spilgti sarkanu augumam piegulošu tērpu, kas vēl papildus izcēla viņas pašreizējo statusu.

foto: Vida Press
Lilija Oldridža dizainera Brendona Maksvela skatē Ņujorkas modes nedēļā.

„Tik lepna, ka varu piedalīties Brendona Maksvela modes skatē piektajā grūtniecības mēnesī,” pēc skates savā „Instagram” blogā ierakstījusi Oldridža. „Es dzīvē esmu piedalījusies dažās skatēs un šis ir brīdis, ko mūžam atcerēšos ar lieliskām emocijām. Paldies, Brendon, ka ļāvi man mirdzēt un biji īsts džentlmenis. Mūžīgā mīlestībā!!!”

foto: Vida Press
Lilija ar meitu Diksiju Pērlu.

„Bija tik jautri būt aizkulisēs kopā ar visām meitenēm, visas bija tik pacilājošā noskaņā un berzēja manu vēderu, svinot šo skaisto ceļojumu kopā ar mani.”

Fani nekavējās ar uzslavām modelei, kura glamūrīgajai modes nedēļai spējusi piešķirt nedaudz mātišķuma.

Kopš 2011. gada maija Lilija Oldridža ir precējusies ar grupas „Kings of Leon” līderi Kalebu Folovilu. Pāris iepazinās „Bonnaroo” mūzikas festivālā 2007. gadā un saderinājās 2010. gada septembrī. 2012 . gada 21. jūnijā pāris kļuva par vecākiem meitai Diksijai Pērlai. Pirms mēneša Oldridža publiski paziņoja, ka ir otrā bērna gaidībās.

foto: Vida Press
Modele ar vīru grupas „Kings of Leon” līderi Kalebu Folovilu un meitu Diksiju Pērlu.