foto: Instagram
Kima Kardašjana vairs nedrīkst uzņemt selfijus - ārsti aizlieguši
Selfiju karaliene Kima Kardašjana.
Slavenības
2018. gada 10. septembris, 05:20

Kima Kardašjana vairs nedrīkst uzņemt selfijus - ārsti aizlieguši

Jauns.lv

Kas notiek, kad tas, ar ko tu esi vislabāk atpazīstama, pēkšņi vairs nav daļa no tevis? Šādu eksistenciālu jautājumu šajās dienās spiesta sev uzdot realitātes šovu zvaigzne un selfiju karaliene Kima Kardašjana, kurai tagad liegts uzņemt pašbildes.

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana savainojusi rokas locītavu, un ārsts devis norādījumus, kā turpmāk jātur roka, lai tā sadzītu. Tas nozīmē – turpmāk būs jāiztiek bez selfijiem!

Ja atceramies, savulaik Kima savai mammai atzina, ka dienā uzņemot 1200 selfiju, jo paiet daudz laika, līdz atrasts perfektais leņķis un bilde uzskatāma par izdevušos.

„Mana roka sāp. Es aizmirsu saiti,” vienā no realitātes šova „Keeping Up With the Kardashians” raidījumiem Kima saka māsai Hloī Kardašjanai un mammai Krisai Dženerei. „Ārsts teica, ka savu telefonu varu turēt tikai tā,” viņa norāda, skaidri liekot manīt, ka pagriezt pret spoguli tā, lai uzņemtu kārtējo selfiju, neizdosies.

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon

Kimas Kardašjanas slava un ieņemtā vieta mūsdienu popkultūrā ļoti lielā mērā nākusi, pateicoties viņas neskaitāmi daudzajiem selfijiem. Sabiedrības dāma pat izdevusi savu selfiju grāmatu!

Taču viņai ir plāns, kā neignorēt ārstu norādījumus, tomēr fanus regulāri informēt par savām ikdienas gaitām ar bildīšu palīdzību. Tagad par Kimas fotogrāfijām atbildīga asistente Paksija. „Tagad Paksija uzņems manas bildes, lai es varu atpūtināt rokas,” viņa realitātes šovā informē mammu un māsu.

„Tas pasargās Kimas roku, tajā pašā laikā viņa nepazudīs no sociālajiem tīkliem,” apliecina Krisa Dženere, kurai meitas liksta pasviedusi jaunu ideju. „Pavisam noteikti es piedabūšu Paksiju būt arī par savu selfiju asistenti,” viņa apņēmīgi secina.

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon

Pirms izteikt pārdomas par to, kādā gan pasaulē mēs dzīvojam, ja Kima Kardašjana vairs nevar uzņemt selfijus, te būs mierinājums: tas ir tikai uz laiku! Turklāt iepriekšējā reizē, kad viņa apgalvoja, ka neuzņems selfijus, jau mazāk nekā pēc nedēļas viss bija atgriezies „vecajās sliedēs”.

Šā gada jūnijā Kima negaidīti paziņoja: „Es vairs neuzņemšu selfijus. Man tie vairs nepatīk. Esmu iztērējusi pārāk daudz laika, uzņemot selfijus.” Kāds bija iemesls šādai pēkšņai atklāsmei? Realitātes šova zvaigzne īstajā dzīvē vēlējās būt piezemētāka un vienkāršāka. „Es tikai mazliet vairāk gribētu dzīvot reālajā laikā,” viņa norādīja. „Man nav nekas pret fotogrāfijām, tikai es neaizraušos ar tālruni tik ļoti, kā līdz šim.”

Četras dienas pēc šī paziņojuma Kima savā „Instagram” blogā publiskoja selfiju, kurā iepozēja uz grīdas savā garderobē. Apņēmība atteikties no selfijiem bija jau izplēnējusi.

Par laimi šoreiz pauze nozīmēs to, ka viņa beidzot patiešām ilgāku laiku atpūtīsies no sava tālruņa.

Kimas Kardašjanas selfiji: