foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Olga Rajecka tagad jāsauc par... Ļaļīti. Tā dziedātāju nokristījis vīra puika
Slavenības
2018. gada 7. augusts, 06:27

Olga Rajecka tagad jāsauc par... Ļaļīti. Tā dziedātāju nokristījis vīra puika

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Jūlija pēdējā dienā ceturto kāzu gadadienu nosvinēja dziedātāja Olga Rajecka ar vīru skaņu inženieri Ivo Bankavu, kura četrgadīgais dēls Edvards tēta sievu iesaucis interesantā vārdā – par Ļaļīti.

„Pats galvenais ir tas, ka savā laulībā dzīvojam ļoti priecīgi. Es nemaz neesmu sajutusi, ka ir pagājuši jau četri gadi. Tik ātri laiks skrien. Liekas, ka mēs vakar būtu apprecējušies, un tas ir tik forši!” par saskanīgajām attiecībām žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi Olga, atklājot, ka kāzu gadadiena svinēta Ķīpsalas restorānā ar skatu uz Daugavu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Es nemaz neesmu sajutusi, ka ir pagājuši jau četri gadi," saka Olga.

„Tiešām grūti noticēt, ka kopš mūsu kāzu dienas aizritējuši jau četri gadi!” vēlreiz nobrīnās Olga, un vīrs atgādina: „To, cik gadus esam precējušies, visērtāk ir izrēķināt pēc dēla vecuma!” „Jā, pareizi, cik gadu puikam, tik ilgi esam precējušies,” smaidot piekrīt dziedātāja, kuras vīra iepriekšējās attiecībās dēls Edvards pasaulē nāca 20 dienas pirms Ivo un Olgas izraudzītā kāzu datuma.

Vaicāta, kā audžudēls ikdienā uzrunā Olgu – dēvē vārdā vai kā citādi sauc –, Rajecka smejot atzīstas: „Sauc par Ļaļīti. Mani jau visi tagad tā sākuši saukt: „Ļaļa, Ļaļīts. Baigi labi, man patīk. Kad dziesmu svētku gājienu dēls bija noskatījies pa televizoru un sagaidīja mūs atgriežamies mājās, viņš man paziņoja: „Ļaļīt, es tevi redzēju – tu teici visiem čau!”

Kādas dāvanas Olgai un Ivo sarūpējuši viņu vedēji, kādi ir četrgadīgā Edvarda hobiji un talanti un to, kā laimīgā ģimene pavada vasaru vakarus, lasiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!