foto: Vida Press
Kā Megana Mārkla svinēs pirmo dzimšanas dienu karaļnamā?
Meganai Mārklai savā dzimšanas dienā grandiozu svinību nebūs. Viņa pavadīs vīru princi Hariju uz drauga kāzām.
Slavenības
2018. gada 2. augusts, 10:54

Kā Megana Mārkla svinēs pirmo dzimšanas dienu karaļnamā?

Kasjauns.lv

Saseksas hercogienes Meganas dzīvē gaidāms jauns svarīgs notikums: viņas pirmā dzimšanas diena karaļnamā. Ja princis Džordžs savu piekto jubileju atzīmēja kopā ar vecākiem uz privātas salas, domājat, ka arī Meganai ir grandiozi plāni attiecībā uz savu 37. dzimšanas dienu?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Taču tā nav. Megana Mārkla savu pirmo dzimšanas dienu kā Saseksas hercogiene atzīmēs kā uzticama partnere un karaļnama pārstāve, kurai pienākums ir svarīgāks par visu. Megana savā dzimšanas dienā pavadīs vīru princi Hariju uz viņa drauga kāzām.

Slavenību žurnāls „Hello!” informē, ka Harijs un Megana 4. augustā (hercogienes dzimšanas dienā) dosies uz Harija bērnības drauga Čārlija van Straubenzija un viņa līgavas Deizijas Dženksas kāzām.

foto: Vida Press
Princis Harijs un Čārlijs van Straubenzijs 2014. gadā.

Princis Harijs un Čārlijs ir draugi jau kopš bērnības, kad abi mācījās Ludgrovas sākumskolā. Čārlijs uzaicinājis Hariju būt par viņa vedēju kāzās.

foto: Vida Press
Princis Harijs un brāļi Čārlijs un Tomass van Straubenziji 2008. gadā.

Čārlijam un viņa vecākajam brālim Tomasam van Straubenzijam (viņš arī Harija brāļameitas princeses Šarlotes krusttēvs) bija iedalīta svarīga loma arī Harija un Meganas kāzās. Abi bija vietu ierādītāji kāzu ballītē šā gada maijā.

foto: Vida Press
Princis Viljams ar meitas Šarlotes krusttēvu Tomasu van Straubenziju aizvadītajā gadā.

Meganas 36. dzimšanas dienu Harijs ar nākamo sievu pērn atzīmēja Āfrikā. Visticamāk abiem ir padomā kas īpašs arī šogad Meganas 37. dzimšanas dienai, tikai kādā citā dienā.

foto: Vida Press