foto: Andres Putting (EBU)
Kolorītajai Rakovskai tagad pieder raženais Kanēlis
Slavenības
2018. gada 19. jūlijs, 05:52

Kolorītajai Rakovskai tagad pieder raženais Kanēlis

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Jau ierasts, ka atraktīvā grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska pārsteidz ar netradicionāliem skatuves tērpiem vai jauniem aksesuāriem. Nu viņu var redzēt Rīgas ielās pastaigājamies kopā ar augumā raženu kucēnu – vācu dogu Kanēli.

Lēmums par mājdzīvnieka iegādi, pēc Rakovskas sacītā, esot bijis ļoti pārdomāts.

foto: no privātā arhīva
Agnese saka – tas ir mīts, ka lieliem suņiem nepieciešams ļoti daudz pārtikas: „Viņš nav nekāds darba zirgs, kurš būtu pārlieku jābaro."

„Mēs ar draugu diezgan ilgi domājām, kādas šķirnes suni gribētu. Vēlējāmies arī tādu, kas varētu būt labs sargsuns. Lai mūs aizstāvētu,” žurnālam "Kas Jauns" savus apsvērumus izklāstījusi dziedātāja. Tā nu izvēle kritusi par labu vācu dogam.

Agnese Rakovska un viņas jaunais mājdzīvnieks Kanēlis

Dziedātāja Agnese Rakovska un viņas jaunais mājdzīvnieks - vācu dogs Kanēlis, kuram nesen atzīmēta četru mēnešu jubileja.

gallery icon
11

Agnese uzsver, ka, ejot pastaigā ar Kanēli, uzmanības netrūkstot: „Šis suns cilvēkos raisa tik daudz neviltoti pozitīvu emociju, ka dažkārt pat nevaru normāli pa ielu paiet. Mani cilvēki neatpazīst, bet Kanēlis ir īsts magnēts. Cilvēki pat pāri ielai pie viņa skrien, lai apskatītu tuvumā un paglaudītu.”

Vairāk par Kanēļa personības iezīmēm, dziedātājas vecāku reakciju un to, cik uzmanības raženais mājdzīvnieks prasa, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!