foto: Vida Press
Kopš ieprecēšanās karaliskajā ģimenē Meganas Mārklas tērpi izmaksājuši jau vairāk nekā miljonu
Meganas Mārklas garderobe pēc kāzām izmaksājusi ļoti daudz. Tiesa, lielāko summu sastāda abas kāzu dienā uzvilktās kleitas.
Slavenības
2018. gada 4. jūlijs, 17:17

Kopš ieprecēšanās karaliskajā ģimenē Meganas Mārklas tērpi izmaksājuši jau vairāk nekā miljonu

Jauns.lv

Pēc ieprecēšanās britu karaliskajā ģimenē Meganai Mārklai nav atļauts ēst ēdienu ar ķiplokiem, taču viņai ir iespēja nēsāt burvīgus tērpus. Stila eksperte izpētījusi, ka pēc tam, kad Megana 19. maijā kļuva par Saseksas hercogieni, viņas tērpi un aksesuāri izmaksājuši jau aptuveni miljonu dolāru.

Intervijā TV programmai „Entertainment Tonight” karaļnama eksperte Keitija Nikola norādījusi, ka lielāko daļu šīs summas sastāda abas kleitas, kurās Megana bija tērpusies savā kāzu dienā: „Givenchy” līgavas kleita, kurā viņa apmeklēja laulību ceremoniju Svētā Džordža baznīcā Vindzorā un Stellas Makartnijas tērps, kurā Megana devās uz svinību neoficiālo daļu.

āzu kleita izmaksājusi 440 000 ASV dolāru, savukārt banketa tērps - 157 000 ASV dolāru. Taču interesantākais - kurš tagad sedz izmaksas par Meganas tērpiem?

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon
25

„Tagad, kad viņa ir ieprecējusies karaliskajā ģimenē, Velsas princim ir jāapmaksā viņas darba karaliskā garderobe,” atzīmējusi eksperte Keitija Nikola, liekot manīt, ka šie izdevumi ir Meganas vīratēva prinča Čārlza ziņā.

Lai gan daži no Saseksas hercogienes Meganas koptēliem izmaksājuši ļoti dārgi, pils uzskata, ka jaunā hercogiene ir šo ieguldījumu vērta.

foto: Vida Press
Interesanti, ka pēc kāzām par Saseksas hercogienes oficiālās garderobes izmaksām atbildīgs ir Meganas vīratēvs princis Čārlzs.

„Megana tagad ir karaliskās ģimenes vēstnese,” norādījusi Nikola. „Palūkojiet, cik lielu publicitāti un uzmanību karaliskajai ģimenei viņa pievērsusi pirms kāzām. Es teiktu, ka viņa ir katra ieguldītā penija vērta.”