foto: Twitter
Donalds Tramps Baltajā namā uzņem Kimu Kardašjanu, abi pārspriež cietumu reformu
Kima Kardašjana un Donalds Tramps Baltajā namā.
Slavenības
2018. gada 31. maijs, 11:33

Donalds Tramps Baltajā namā uzņem Kimu Kardašjanu, abi pārspriež cietumu reformu

Kasjauns.lv

Neparasta tikšanās bijusi Baltajā namā - tur ASV prezidents Donalds Tramps uzņēmis realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu, ar ko pārspriedis... cietumu sistēmas reformu.

Trešdien, 30. maijā, Kima Kardašjana tika nofotografēta pie Baltā nama, pārmijot vārdus ar drošības dienesta darbiniekiem, kas viņu pavadīja uz ieeju.

Pēcāk tikšanos ar slaveno TV personību apstiprināja arī Tramps pats, tviterī ievietojot abu kopīgu foto no sava Baltā nama ofisa. Foto Tramps parakstījis: "Šodien bija lieliska tikšanās ar Kimu Kardašjanu, parunājām par cietumu reformu un tiesu spriedumiem."

Lai kā arī daudziem nebūtu gribējies, lai Kardašjana arī Baltajā namā vizītes laikā izceltos ar kādu spilgtu tērpu, šovu zvaigzne šajā ziņā lika vilties - tikšanās reizei bija izvēlējusies tumšu elegantu bikškostīmu, iztiekot bez ekstravagances un atkailināšanās.

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon

Tikšanās iemesls tomēr arī bija itin nopietns - Kardašjana lūgusi Trampam apžēlot 63 gadus veco Alisi Mariju Džonsoni, kas bijusi iesaistīta kokaīna tirdzniecībā. Viņai pirms 21 gada tika piespriests mūža ieslodzījums bez tiesībām uz apžēlošanu.

Džonsone noziedzīgajos nodarījumos iesaistījusies grūtā dzīves posmā, turklāt jau vairāk nekā 20 gadus esot atsēdējusi, un Kardašjana uzskata - savu vainu sabiedrības priekšā Alise esot izpirkusi.