Hennas guru Inese Dāvidsone karaliski prezentē unikālas kārtis
foto: Publicitātes
2018. gada 28. maijā, 14:44

Hennas guru Inese Dāvidsone karaliski prezentē unikālas kārtis

Kasjauns.lv

Pagājušajā nedēļā vēsturiskā “Benjamiņa” nama Spoguļa zālē hennas māksliniece Inese Dāvidsone prezentēja savas “Intuīcijas kārtis”. Prezentācija bija slēgts pasākums ar īpaši atlasītu publiku - sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, tuvākajiem draugiem un medijiem.

Hennas guru Inese Dāvidsone karaliski prezentē uni...

Inese Dāvidsone ir konsultējoša vēdiskā astroloģe, hennas māksliniece un zinātņu doktora kandidāte, ko sabiedrība iepazinusi kā pirmo hennas meistari Latvijā.

Līdz ar trešā bērna piedzimšanu Inese radīja unikālu instrumentu „Intuīcijas kārtis”, ļaujot saviem klientiem rast atbildes uz visiem dzīves jautājumiem! Kāršu komplektā ir 27 kārtis, kur katra simbolizē konkrētu mēness zvaigznāju.

Hennas mākslinieces Ineses Dāvidsones “Intuīcijas kāršu" prezentācija.

Hennas mākslinieces Ineses Dāvidsones “Intuīcijas kāršu" prezentācija

24.maijā vēsturiskā “Benjamiņa” nama Spoguļa zālē hennas māksliniece Inese Dāvidsone prezentēja savas “Intuīcijas kārtis”.

Klāt ir arī grāmata, kas apraksta kārts simbola tulkojumu, raksturo tās būtību, iztulko pārvaldošo dievību un nosaka tās raksturu un darbību.

"Kārtis ir instruments dzīves labklājības, labsajūtas un iespēju vairošanai. Tas ir unikāls rīks. Balstoties uz dievišķo dzīves enerģijas avotu –  intuīciju, tiek dota iespēja rast atbildes uz visiem dzīves svarīgajiem jautājumiem," saka Inese.

"Intuīcijas kāršu" prezentācijas pasākumā viesi greznojās ar zīmējumiem, ko radīja Ineses labākā skolniece hennas māksliniece Iveta Simsone. Ar maģisku mūziku priecēja ģitārists Gints Smukais.