foto: Vida Press
Meganas Mārklas varone apprecas seriāla "Suits" sezonas noslēguma sērijā. Gaidām īstās kāzas ar Hariju!
Jau pavisam drīz Megana teiks jāvārdu īstajā dzīvē. Viņas kāzas ar princi Hariju notiks šā gada 19. maijā.
Slavenības
2018. gada 28. aprīlis, 08:23

Meganas Mārklas varone apprecas seriāla "Suits" sezonas noslēguma sērijā. Gaidām īstās kāzas ar Hariju!

Kasjauns.lv

Seriāla „Suits” sezonas noslēguma sērijā Meganas Mārklas varone Reičela svin kāzas ar advokātu Maiku Rosu (Patriks Dž. Adamss). Šādi Megana atvadās no skatītājiem kā aktrise, turpmāk viņas prioritāte būs britu karaļnama oficiālie pienākumi.

foto: ekrānuzņēmums no video
Tāda bija Meganas varones Reičelas līgavas kleita. Kāda būs viņas īstā kāzu kleita, kad viņa teiks jāvārdu princim Harijam?

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla seriālā „Suits” bijusi jau kopš tā debijas 2011. gadā. Kopumā viņa nofilmējusies 107. no 108. sērijām. Arī Meganas ekrāna partneris Patriks Dž. Adamss pamet šovu, tāpēc scenāristi abu aktieru atvadīšanos no seriāla atzīmējuši ar skaistu stāstu – filmas personāžu Reičelas un Maika kāzām.

Prinča Harija līgava Megana atzinusi, ka viņa aiziešanu no seriāla nebūt neuztver kā upurēšanos. Viņa ar prieku gatavojoties savai jaunajai dzīvei Britu karaļnamā.

Par aiziešanu no seriāla „Suits” Megana paziņoja aizvadītā gada nogalē, līdz ar vēsti par saderināšanos ar princi Hariju.

foto: ekrānuzņēmums no video
Meganas Mārklas varones Reičelas Zeinas kāzas seriālā „Suits”.

Seriāla „Suits” sezonas noslēguma sērijā abi varoņi Reičela un Maiks saņēmuši labus darba piedāvājumus un no Ņujorkas gatavojas pārcelties uz Sietlu. Tā scenāristi atvadījušies no diviem saviem galvenajiem varoņiem.

Seriāla kāzās Meganas ir ģērbusies princeses cienīgā līgavas kleitā. Tērpa augšdaļa izšūta pērlītēm, tai ir V veida kakla izgriezums, savukārt kuplā svārku daļa darināta no tilla. Meganas varones Reičelas kāzu kleitu radījis amerikāņu līgavu tērpu zīmols „Anne Barge”. Tieši šis kleitas modelis ir no modes nama 2016. gada pavasara kolekcijas un tam dots karalisks nosaukums „Versaļa”. Seriālā tērpam veiktas nelielas izmaiņas – baltā jostiņa nomainīta pret melnu, bet dekoltē izgriezums vairāk pielāgots Meganas varonei (tas nav tik dziļš kā modeles tērpam modes skatē).