foto: Vida Press
Meganas pusbrālis skarbi kritizē savu slaveno māsu, kura drīz ieprecēsies karaliskajā ģimenē
Meganas Mārklas pusbrālis Tomass Mārkls juniors, kurš pasaulē nācis viņas tēva pirmajā laulībā.
Slavenības
2018. gada 23. aprīlis, 07:17

Meganas pusbrālis skarbi kritizē savu slaveno māsu, kura drīz ieprecēsies karaliskajā ģimenē

Jauns.lv

Meganas Mārklas pusbrālis Tomass Mārkls juniors sniedzis iznīcinošu interviju īsi pirms viņas kāzām ar princi Hariju.

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors

Meganas pusbrālis Tomass Mārkls juniors.

gallery icon

Tomass Mārkls juniors sarunājies ar „Daily Mirror” reportieri un paudis savu viedokli, sakot, ka „Meganai patīk izlikties par humānisti, personu, kas mīl cilvēkus un kam ir tuva labdarība, taču patiesībā ģimenes acīs viņai nepiemīt nekas no tā”.

„Varbūt parasta amerikāņu ģimene, kāda viņai ir, Meganai šķiet kā apkaunojums, jo mēs neesam ne producenti, ne izpildproducenti,” nežēlīgs izteikumos ir pusbrālis Tomass. „Viņai ir pavisam cita personības puse, kas pamazām sāk atklāties, un tā nebūt nav skaista.”

foto: Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla.

Meganai nav tuvu attiecību ar savu plašo ģimeni [lielākie kritizētāji gan ir bērni no tēva pirmās laulības]. Viņa ir sirsnīgas attiecības ar mammu Doriju Reglendu un tēvu Tomasu Mārklu senioru. Uz kāzām esot uzaicināti tikai abi vecāki.

Jāatzīst gan, ka rakstnieks Endrū Mortons, kurš ne tikai sarakstījis grāmatu par princesi Diānu, bet nesen laidis klajā grāmatu arī par Meganu, apgalvo, ka tēva kāzās nebūšot – tā esot izteikusies Meganas pusmāsa Samanta, kura ne reizi vien publiski centusies nomelnot savu populāro māsu.

foto: Vida Press
Tomass Mārkls juniors 2017. gada janvārī arestēts par draudiem un ieroča pavēršanu pret potenciālo upuri, kā arī nelikumīgā bīstama ieroča glabāšanā un nēsāšanā.

Ja Meganai dzīves laikā nav veidojušā sirsnīgas attiecības ar tēva pieaugušajiem bērniem no viņa pirmās laulības, būtu ārkārtīgi dīvaini, ja viņa šos cilvēkus tagad lūgtu uz kāzām. Saprotams, ka vēlme paviesoties karaliskajās kāzās ir milzīga, taču veids kā aizvainotās puses izturas, ir diskutabls.

„Es lasīju, ka Megana vēlas būt kā Diāna. Diānu dievināja visā pasaulē. Viņu mīlēja pelnīti,” sarunu turpina aizskartais pusbrālis. „To pašu vēlas arī Mega, taču es nedomāju, ka tas notiks. Viņa nav patiesa, kāda bija Diāna.”

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon

„Viņa ir aizmirsusi par savu mieru un asinīm,” turpina Tomas Mārkls juniors, apgalvojot, ka viņš Meganu nav saticis jau septiņus gadus. Pēdējo reizi ar pusmāsu ticies 2011. gada nogalē. Viņš apliecina, ka nolēmis publiski izteikties pēc tam, kad māsa Samanta (Meganas pusmāsa) vairākkārt intervijās kritizējusi Meganu, jau sākot ar laiku, kad tikai parādījās pirmās runas par to, kas ir Harija draudzene, kā arī īsi pēc izsludinātās saderināšanās.

Megana Mārkla ar pusmāsu Samantu

Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

gallery icon

„Mēģinājumi apklusināt Samantu noveduši tikai pie vēl vairāk aizvainojumiem un pilnībā izpostījuši visu ģimeni,” paskaidro Tomass. „Mēs neesam dzirdējuši ne vārda no Meganas, un pēc visa tā, kas pateikts, es vairs nesarunājos ar Samantu un abiem saviem dēliem.”

Oficiāla apstiprinājuma tam nav bijis, taču klīst runas, ka Meganu 19. maijā pie altāra vedīšot tētis vai mamma.

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

gallery icon

Megana Mārkla vizītē Notingemā

Dodoties pirmajā oficiālajā vizītē kā prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla bija izvēlējusies zīmola „Strathberry” kolekcijas „Midi Tote” rokassomiņu ($ ...

gallery icon

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon