foto: Vida Press
Padomi, kā tikt pie prinča: šī ir Meganas Mārklas nevainojamā diēta!
Megana Mārkla ēdienu pieskaita lielākajām dzīves baudām, turklāt viņai pašai patīk gatavot.
Slavenības
2018. gada 10. marts, 13:29

Padomi, kā tikt pie prinča: šī ir Meganas Mārklas nevainojamā diēta!

Kasjauns.lv

Prinča Harija līgavas Meganas Mārklas figūra ir nevainojama. Daudzus fanus interesē, kāda gan ir nākamās hercogienes ēdienkarte, jo Megana vienmēr ir enerģijas pilna un lieliskā fiziskajā formā.

Sāc dienu pareizi

Kad esi tikko pamodusies, iedzer glāzi karsta ūdens ar citronu. Šis dzēriens spirdzinās un sniegs enerģiju. Tiesa, ja vēlies sekot Meganas dienas režīmam, tad nāksies celties ap pulksten 4:15 rītā. Taču tas, protams, nav obligāts nosacījums.

Kas attiecas uz brokastīm, Megana Mārkla izvēlas vienkāršu maltīti – pilngraudu auzu pārslas ar banānu, kas pārliets ar nedaudz agaves sīrupu. Brīvdienās viņa palutina sevi vairāk un gatavo omleti ar svaigiem zaļumiem, sieru un grauzdiņu.

Veselīga maltīte

Megana Mārkla ēdienu pieskaita lielākajām dzīves baudām, turklāt viņai pašai patīk gatavot. Kad viņa vēl nebija slēgusi savu dzīvesstila blogu (jo karaļnama pārstāvei tāds nedrīkst būt), aktrise dalījās ar sekotājiem dažādās ēdienu receptēs.

Pusdienās Megana iesaka kvinoju ar sīpoliem, ķiplokiem un dārzeņiem, kam gatavojot pievieno samaltus sarkanos piparus vai smalki sagrieztus zaļumus. Šādu ēdienu viņa iesaka baudīt vienu pašu vai papildināt ar kale kāposta salātiem.

foto: Vida Press

Apsēstība ar tako

Tāpat kā daudzi, arī Megana ir ļoti iecienījusi meksikāņu tako. Viņas lielākā „vājība” esot zivju tako. Reiz kādā no intervijām prinča Harija līgava izteikusies, ka meksikāņu ēdienus iemīlējusi, jau „esot mammas vēderā.”

Kad Megana dzīvoja Losandželosā, viņa īpaši bija iemīļojusi „Fresh Corn Grill” restorāniem, kur pasniedz laša tako.

Starojoša sejas āda

Lai gan Megana tam neļaus izjaukt lieliskas brīvdienas, viņa cenšas izvairīties no glutēnu saturošiem produktiem, cik bieži tas vien ir iespējams. Viņa ievērojusi, ka pēc bez glutēna maltīšu baudīšanas uzlabojas viņas sejas ādas stāvoklis. Taču laiku pa laikam Megana neatteiksies no sātīgas pastas.

foto: Vida Press

Veselīgi smūtiji

Pēcpusdienas kafijas vietā Megana dod priekšroku veselīgam zaļajam kokteilim. Viņas iemīļotākā smūtija sastāvā ir „ābols, kale kāposts, spināti, citrons un ingvers”. Ja Megana vēlas ko atšķirīgāku, viņa devai pievieno mazliet ogu vai mandeļu piena.

Uzkodas

Uzkodām starp ēdienreizēm Megana izvēlas svaigus burkānus (vislabāk mazos kraukšķīgos „baby” burkānus), humusu un krekeru cepumiņus. Savulaik, kad Megana vēl filmējās, viņa brīvajos brīžos notiesāja pa ābolam ar mandeļu sviestu un jūras sāli.

Čipsi

Nē, tie nav bagātīgā eļļas daudzumā vārītie kartupeļu čipsi, bet gan kale kāposta čipsi. Tos vienkārši vari pagatavot pati – sausu kale kāpostu apslaki ar nelielu daudzumu olīveļļas, pārkaisi ar jūras sāli un 25 minūtes liec cepeškrāsnī.

foto: Vida Press

Sarkanvīns

Megana ir liela sarkanvīna cienītāja. Viņas iemīļotākais ir „Tignanello”. Starp citu, no šī vārda cēlies arī viņas nu jau slēgtā dzīvesstila bloga „The Tig” nosaukums.
Vasarā Megana dod priekšroku rozā vīnam.

Našķi

Kad Megana vēl filmējās seriālā „Suits”, viņas ēdienkarte ļoti atšķīrās no tās, kāda bija brīvdienās. Ja filmēšanas sezonā viņa ievēroja ļoti veselīgu un sabalansētu uztura režīmu, tad atvaļinājumā ļāvās našķiem – bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem pasūtīja sev bagātīgu frī kartupeļu porciju. Patiesībā, vīns un frī kartupeļi ir viņas lielākie favorīti (protams, saprāta robežās).

Megana vairs nefilmējas seriālā „Suits”, taču viņa gatavojas ievērojami lielākai lomai. Nav ziņu, vai arī tagad nākamā hercogiene atļaujas našķēties ar frī kartupelīšiem. Tagad viņai jābūt teicamā formā 24/7.

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

gallery icon
25

Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām 2017. gadā

Dodoties uz karalienes Elizabetes II rīkotajām Ziemassvētku pusdienām Bekingemas pilī, prinča Harija līgava Megana Mārkla izvēlējusies zīmola „Self Portrait” kleitu ...

gallery icon
14

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53