foto: Juris Rozenbergs
Miljonu mantiniece Elīna Maligina nakšņo pie paziņām
Elīna Maligina.
Slavenības
2018. gada 27. februāris, 06:46

Miljonu mantiniece Elīna Maligina nakšņo pie paziņām

Kasjauns.lv

“Māju man īsti nav. Dzīvoju pie draugiem, radiem, nakšņoju pie paziņām,” ekskluzīvā intervijā žurnālam “Kas Jauns” stāsta pagājušā gada 9. decembrī pēkšņi mūžībā aizgājušā miljonāra farmācijas kompānijas “Olainfarm” valdes priekšsēdētāja Valērija Maligina atraitne Elīna Maligina.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Esmu uz koferiem, ja tā var izteikties. Tāda man ir tā dzīve. Un pagaidām neredzu risinājumu, ka varētu tuvākajā laikā kas mainīties. Tāpēc mani advokāti strādā, lai varētu kaut ko noskaidrot, es varētu sakārtot dzīvi. Tagad ir gaidīšanas process,” jaunākajā žurnāla “Kas Jauns” numurā saka Elīna Maligina.

Interesanti, ka pavisam nesen Maligina pārtrauca attiecības ar savu bijušo juridisko pārstāvi Mārtiņu Knipši, un tagad viņai ir pat trīs advokāti: Mārtiņš Krieķis, Pāvels Rebenoks un Jānis Vilders. Starp citu, Krieķis un Rebenoks pēdējos gados bieži pārstāvējuši Kirova Lipmana intereses. Der atminēties, ka Lipmana ģimene ir farmācijas kompānijas “Grindex” īpašnieki.

Jaunākajā žurnāla "Kas Jauns" numurā pirmajā plašajā intervijā Elīna Maligina izstāsta par attiecībām ar Valērija Maligina vecākajām meitām, to, kā pavadījusi divus mēnešus pēc vīra nāves un atklāj konkrētas lietas par vīra nāvi un notiekošo saistībā ar Valērija Maligina atstāto mantojumu.

Pēdējā gaitā tiek izvadīts Valērijs Maligins

2017. gada 15. decembrī no Rīgas Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcas pēdējā gaitā tika izvadīts uzņēmuma “Olainfarm” līdzīpašnieks, miljonārs Valērijs ...

gallery icon
130

Ļaudis ierodas uz Valērija Maligina testamenta nolasīšanu

Mūžībā aizgājušā farmācijas kompānijas "Olainfarm" vadītājs un līdzīpašnieks Valērijs Maligins testamentu sastādījis pirms laulībām ar aktrisi Elīnu Maliginu, un visus ...

gallery icon
48

Ciemos pie Valērija Maligina viņa kabinetā

„Vēlējos, lai būtu sajūta, ka esmu mājās,” stāstot par jaunizveidoto darba kabinetu, teic akciju sabiedrības Olainfarm valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins.

gallery icon
18