foto: Scanpix/LETA
Gvineta Paltrova parāda iespaidīgo saderināšanās gredzenu
Gvineta Paltrova un Breds Falčuks.
Slavenības
2018. gada 27. janvāris, 06:18

Gvineta Paltrova parāda iespaidīgo saderināšanās gredzenu

Kasjauns.lv

Lai gan Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (45) un seriāla „Glee” autors un producents Breds Falčuks (46) saderinājās jau pērnā gada novembrī (aktrise šo ziņu oficiāli apstiprinājusi vien janvārī), neviens vēl nebija redzējis viņas saderināšanās gredzenu.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks ir kopā vairāk nekā trīs gadus, taču abi ne reizi kā pāris nav apmeklējuši kādu sarkanā paklāja pasākumu. Arī viens otra fotogrāfijas sociālajos tīklos viņi publisko reti.

foto: Vida Press
Holivudas aktrise Gvineta Paltrova apstiprinājusi, ka ir gatava kāzām. Viņas zeltnesi rotā karalisks saderināšanās gredzens.

Pavisam nesen aktrise viesojusies TV šovā „Good Morning America”, kur visbeidzot pati publiski apstiprinājusi, ka gatavojas kāzām. Sava žurnāla „Goop Magazine” otrajā numurā viņa arī publicējusi virkni melnbaltu fotogrāfiju, kurās redzama kopā ar Falčuku. Šīs varētu dēvēt par sava veida neoficiālajām saderināšanās fotogrāfijām. Visbeidzot pāris nevairās fotografēties kopā, kā arī Paltrova ar lepnumu demonstrē savu saderināšanās gredzenu – lielu apaļu dārgakmeni, ko ieskauj stīpiņa, ko rotā briljanti. Gredzena dizains nav klasisks, tas vairāk pielīdzināms karaliskam. Balta dārgakmens vietā dota priekšroka tumšam un krāsainam akmenim.

Gvinetas Paltrovas saderināšanās gredzens

Gvinetas Paltrovas saderināšanās gredzens.

gallery icon
4

Gvinetas Paltrovas jauno rotu un mīlestības apliecinājumu tuvāk varēja aplūkot nesenajā Aktieru ģildes balvu ceremonijas vakarā. Aktrise bija tērpusies zīmola „Alex Perry” darinātā ugunīgi sarkanā vakarkleitā, uz kuras fona safīra toņa dārgakmens kontrastēja jo īpaši. Turklāt tas bija vienīgais aksesuārs, ar kuru Paltrova tovakar bija rotājusies.

Paltrova un Falčuks iepazinās seriāla „Glee” uzņemšanas laikā 2014. gadā, taču savas romantiskās attiecības centās paturēt noslēpumā no plašākas sabiedrības līdz pat 2015. gada septembrim.

foto: Vida Press
Pat vēl pērnā gada nogalē Paltova vairījās būt nofotografēt kopā ar draugu Falčuku.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks.

gallery icon
10

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks Meksikas pludmalē

Aktrise Gvineta Paltrova ar draugu seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Meksikas pludmalē.

gallery icon
24

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon
9