foto: Mārtiņš Ziders
Oldzīte žilbina TV3 Jaungada sagaidīšanas koncertšovā
Kur Olga Rajecka, tur vienmēr iet jestri un spridzīgi. Un īpaša saikne rodas, kad tuvumā ir Lauris Reiniks un Normunds Rutulis
Slavenības
2017. gada 30. decembris, 15:13

Oldzīte žilbina TV3 Jaungada sagaidīšanas koncertšovā

Kasjauns.lv

Dziedātāja Olga Rajecka noteikti bija pati dzīvespriecīgākā TV3 Jaungada raidījuma koncertšova „Savādi gan!” ieraksta dalībniece. Miera viņai nebija ne uz mirkli. Jautrība un Jaungada sagaidīšanas prieks burtiski mutuļoja no Oldzītes.

Olga Rajecka TV3 Jaungada koncertšova aizkulisēs

Olga Rajecka TV3 Jaungada koncertšova aizkulisēs.

gallery icon
15

Pāris diennaktis pirms gadumijas jestrs, smieklīgs un šovbiznesa pārstāvjiem pārbagāts Jaungads nosvinēts Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā – tur tika iemūžināts TV3 Jaungada raidījums „Savādi gan” ar Valteru Krauzi, Baibu Sipenieci-Gavari un Janu Duļevsku priekšgalā.


Neizpalika arī mūziķu uzstāšanās. Bija gan atkalapvienojusies „Eolika” ar žilbinošos Olgu Rajecku priekšgalā, gan Lauris Reiniks ar savām saldajām kompozīcijām, „Biceps un Triceps”, pēdējo gadu uzlecošā estrādes spīdekle Samanta Tīna Poļakova, „Dzelzs Vilks” un vēl, un vēl.

Jaungada sagaidīšana kopā ar „Savādi gan” un šovbiznesa zvaigznēm

Jaungada sagaidīšana kopā ar „Savādi gan” un šovbiznesa zvaigznēm.

gallery icon
122


Olimpiskā centra halle bija pilna, ļaudis šampanieti dzēra, ar pīrāgiem mielojās, iesmēja par jokiem un uzgavilēja mūziķiem.

Tik dažādā Olga Rajecka

Dziedātāja Olga Rajecka..

gallery icon
73