Anastasiju izsmēja visas Latvijas priekšā. “X Faktora” pirmā dalībniece izskaidro izgāšanos
foto: Publicitātes foto
Anastasija Čurnasova jau kopš bērnības nodarbojas ar akrobātiku, taču nodziedāt viņai neizdevās.
Slavenības

Anastasiju izsmēja visas Latvijas priekšā. “X Faktora” pirmā dalībniece izskaidro izgāšanos

Kasjauns.lv

Jau aizritējis “X Faktors” Latvijas šova trešais raidījums. Rīdziniece Anastasija Čurnasova bija pirmā dalībniece, ar kuras priekšnesumu tika atklāts šis šovs. Un pirmā, kuru pamatīgi nokritizēja žūrija, pat izsmēja viņu. Kā meitene tika ar to galā, šīs nedēļas numurā raksta žurnāls “Kas Jauns”.

Anastasiju izsmēja visas Latvijas priekšā. “X Fakt...

Šova "X Faktors" pirmā dalībniece Anastasija Čurnasova

Šova "X Faktors" Latvijas versijas paša pirmā un arī visapspriestākā numura izpildītāja Anastasija Čurnasova.

Anastasijas Čurnasovas uzstāšanās spilgti palika atmiņā ikvienam “X Faktora” pirmā raidījuma skatītājam. Meitene uz skatuves parādījās īsos ādas šortiņos, saplēstās zeķubiksēs un, demonstrējot špagatu, mēģināja padziedāt, izpildot Eimijas Vainhausas hitu “Back to Black”. Taču tas viņai neizdevās, jo žūrija sāka smieties un emocionāli reaģēt jau pašā priekšnesuma sākumā. „Tas bija vienkārši šausmīgi!” – Anastasijas uznācienu šovā nokritizēja žūrijas pārstāvis Reinis Sējāns, bet meitenes acīs parādījās asaras.

foto: Publicitātes foto
Žūrija Anastasijas uzstāšanos pamatīgi nokritizēja, tāpēc meitenei acīs sariesās asaras.
Žūrija Anastasijas uzstāšanos pamatīgi nokritizēja, tāpēc meitenei acīs sariesās asaras.


Anastasija stāsta, ka tērpu un dziesmu izvēlējušies šova veidotāji, viņa pati ne reizi vien pārjautājusi, vai šāds izskats nebūs pārāk uzkrītošs, un piedāvājusi nomainīt tērpu. Taču meiteni pārliecinājuši, ka šovam tas viss derēs ideāli.
„Mums nav nekādu pretenziju pret “X Faktora komandu”. Viņi izdarīja milzīgu darbu – atlasīja talantus no visas Latvijas, katram saskaņoja repertuāru, skatuves tēlu. Viņi bija ieinteresēti kvalitatīvam produktam TV ekrānos, un viņi nav vainīgi, ka žūrija visu novērtēja citādi,” uzskata Anastasijas mamma Natālija Čurnasova.

Anastasija kopš sešu gadu vecuma nodarbojas ar dejām un akrobātiku


Anastasija kopš sešu gadu vecuma nodarbojas ar dejām un akrobātiku, no pieciem gadiem apmeklē teatrālo studiju. Paralēli tam viņa apmeklē vokālās nodarbības un pēdējos divos gados mācās pat pie operdziedātāja. Savā numurā meitene gribēja parādīt visus savus talantus.

Taču nodziedāt tā, kā sanāca mēģinājumos, jaunietei neizdevās. Jau no uzstāšanās paša sākuma žūrija sāka par viņu smieties. „Tas mani samulsināja un ļoti traucēja. Es vairs nedomāju par savu numuru, bet skatījos uz žūrijas reakciju. Man vairs nebija spēka savākties. Man nav tādas pieredzes – dziedāt, kad par tevi smejas –, tāpēc pieļāvu daudz kļūdu,” stāsta Anastasija.

„Es neizturēju emocionāli,” piebilst Anastasija, atzīstot, ka tā nebija viņas labākā uzstāšanās.

2017. gada rudenī TV3 sāk demonstrēt TV šovu “X Faktors”, kuru vada dziedātājs Markus Riva.

TV šova “X Faktors” pirmā TV atlases kārta

2017. gada rudenī TV3 sāk demonstrēt TV šovu “X Faktors”, kuru vada dziedātājs Markus Riva.

„Es vispār nesaprotu, kā nodziedāju līdz galam. Redzot žūrijas reakciju, likās, ka nav jēgas turpināt. Tas traucēja sevi parādīt. Bet tagad, paralēli vokālajām studijām, strādāšu pie tā, lai spētu nesatricināmi uzstāties jebkuros apstākļos,” apņēmības pilna ir “X Faktora” pirmā dalībniece.

Vairāk par šova “X Faktors” pirmo dalībnieci Anastasiju lasiet žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā – 19. septembra numurā.

Šova "X Faktors" trešais raidījums.

Šova "X Faktors" trešais raidījums

Šova "X Faktors" trešais raidījums.

Pasaulslavenā šova "X Faktors" atlasē Rīgā pulcējas simtiem pretendentu