foto: Sputnik
Galkins savā stilā iesmej par Malahova sāgu. Pugačovai ķiķinot, komiķis netaupa ironiju
Maksims Galkins.
2017. gada 9. augusts, 16:45

Galkins savā stilā iesmej par Malahova sāgu. Pugačovai ķiķinot, komiķis netaupa ironiju

Kasjauns.lv

Populārais Krievijas komiķis Maksims Galkins publicējis video vēstījumu Andrejam Malahovam un visiem, kas nevar rimties apspriest "Pustj govorjat" vadītāja aiziešanu no "Pirmā kanāla". 

foto: Ekrānuzņēmums

Galkins jestro ierakstu publicējis sava "Instagram" profilā, sakot, ka Malahovam vajadzētu ātrāk aiziet no telekanāla un šo tematu vairs necilāt.

"Dekrēts, ne dekrēts. Nu, samaksāja vairāk piķa, ej!" - saka Galkins, kuram esot apnicis, ka katrā otrajā Malahova aiziešanai veltītajā rakstā tiek pieminēta arī viņa pāreja no "Pirmā kanāla" Uz "Rossija-1". 

Galkinu aizķēris arī fakts, ka kāda vārdā nenosaukta žurnāliste spriedelējusi: "Galkinam "Pirmajā kanālā" bija milzīgi panākumi, bet tad viņš aizgāja uz "Rossija" un tā bija izgāšanās."

Uz to Galkins atbild: "Sešas "Dejo ar zvaigzni" sezonas, mani superreitingotie humoristiskie koncerti. Tā ir izgāšanās?"

"Es par to izgāšanos šo pili uzcēlu!" sacīja Galkins un norādīja uz savu īpašumu Piemaskavas ciematiņā Grjazi. Uz balkona stāvēja arī primadonna Alla Pugačova, kuras gardie smiekli dzirdami video. 

Publicētajā ierakstā Galkins tērpies šortiņos, bet rokās tur dārza lāpstu. Video beigās viņš paziņo, ka dosies nu rūpēties par dārziem, kuri arī nopirkti par "izgāšanās naudu". 

Maksima Galkina jautrais koncerts Dzintaros

2017. gada 2. augustā Dzintaru koncertzālē uzstājās Krievijas humorists Maksims Galkins, un viņa koncerts bija plaši apmeklēts. Stap skatītājiem bija ...

gallery icon

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

gallery icon

Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni programmā “MaksimMaksim”

Allas Pugačovas un Maksima Galkina divus gadus vecie dvīņi Elizabete un Harijs programmā “MaksimMaksim”.

gallery icon

Jau vēstīts, ka Malahovam pietuvināti avoti Krievijas presei atzinuši, ka patiesais iemesls Malahova strīdam ar Krievijas "Pirmo kanālu" esot fakts, ka kanāla (un šova "Pustj govorjat") vadība neesot gribējusi savu TV seju laist bērna kopšanas atvaļinājumā.

Par to, ka Malahovs gribējis doties dekrēta atvaļinājumā, taču tas viņam liegts, pirmā vēstīja žurnāla "Elle" krievu versijas interneta vietne. Malahova sieva Natālija Škuļeva ir šī žurnāla zīmolvede un izdevēja, un viņa patlaban gaida mazuli, kuram jānāk pasaulē kuru katru brīdi. Žurnālā izskanējis, ka tieši necilvēcīgā attieksme pret viņa ģimenē svarīgu brīdi bijis pamats strīdam ar telekompāniju.

Krievijas raidījumu vadītāja Andreja Malahova atvadu video

"Elle" vēstī: pēc tam, kad Malahovs paziņojis par vēlmi bērna pirmajā dzīves laikā būt kopā ar mazuli un sievu un doties bērna kopšanas atvaļinājumā, šova "Pustj govorjat" jaunais producents esot pateicis, ka Malahovam jāizvēlas: vai nu tu esi šovmenis, vai aukle.

Malahovam šāds ultimāts šķitis pagalam cinisks un nepieņemams.

Patlaban Malahovs ar sievu atpūšas atvaļinājumā Sardīnijā. Viņš pats personīgi nav komentējis patiesos iemeslus aiziešanai no "Pirmā kanāla", vien paudis, ka plāni attiecībā uz jauno sezonu viņam ir.

Jau ilgstoši mēļo, ka Malahovs varētu doties strādāt uz konkurējošo TV kanālu "Rossija 1".