Humorists Petrosjans Rīgā pārtop par pandu! FOTO
Jevgēņijs Petrosjans uz koncertu Kongresa namā tika nogādāts iespaidīgā “Lexus” apvidus auto ar Krievijas numuriem.
Slavenības
2016. gada 21. maijs, 07:23

Humorists Petrosjans Rīgā pārtop par pandu! FOTO

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā ar koncertiem Latvijā Rīgā lieliskais krievu humorists Jevgēņijs Petrosjans. Viņam bija koncerti Rīgā, Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Liepājā, Jēkabpilī, Daugavpilī un Rēzeknē. Bet brīvajā laikā humorists baudīja Latvijas labumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par Latvijā gūtajiem iespaidiem Petrosjans dalījās sociālajos tīklos, publiskojot gan bildes, gan savus vērojumus. Piemēram, viņš ieturēja pusdienas Jūrmalas restorānā “Jūra”, kas atrodas pretī “Dzintaru” koncertzālei. “Šajā restorānā dzīve sita augstu vilni. Te pusdienoja un vakariņoja visi mākslinieki. It sevišķi šajā balkoniņā, kur ir pieci galdiņi. Bet tagad te ir klusums. Atbrauks kāds šurp un atnāks uz šo restorāniņu? Iespējams, atbrauks. Bet, vai tik daudzi, kā tas bija agrāk?” sprieda Petrosjans.

Savukārt pirms koncerta Kongresu namā Rīgā, Petrosjans devās pastaigā pa Vecrīgu. Viņš apmeklēja mākslas izstādi Rīgas Biržā, priecājās par akmens skulptūrām suvenīru tirgotāju skvēriņā. “Kā redzat, visiem spēkiem cenšos līdzināties šim pīlēnam. Kā jūs domājat, man izdevās?” saviem sekotājiem sociālajos tīklos vaicāja Petrosjans. Tāpat viņš publiskoja foto ar sejas skaistumkopšanas masku, kas humoristu “pārvērta” par pandu.

 

Kasjauns.lv/Foto: Eduards Paņičevs, Instagram

Tēmas