foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Seksīgajam Andrim Bulim 35! Jubilārs fotogrāfijās
Šis gan ir 15 gadus sens foto – Andris Bulis Maskavas stilista un friziera Sergeja Zvereva šovā Rīgā 2002. gadā.
Slavenības
2017. gada 22. marts, 06:21

Seksīgajam Andrim Bulim 35! Jubilārs fotogrāfijās

Kasjauns.lv

Aktieris, modelis un pasākumu vadītājs Andris Bulis šodien – 2017. gada 22. martā – kļūst 35 gadus vecs. Piedāvājam izbaudīt fotogrāfijas, kurās Andris redzams pirms desmit gadiem, laikā, kad viņš regulāri tika atzīts par seksīgāko vīrieti Latvijā!

Toreiz Andris Bulis bija 25 gadus jauns. Viņš nekautrējās demonstrēt savu atkailināto ķermeni gan kā aktieris režisores Gaļinas Poļiščukas teātra izrādēs, gan kā modelis Ginta Budes un citās modes skatēs. Bet bija jau arī ko rādīt – Bulis varēja lepoties un joprojām lepojas ar muskuļotu torsu, kādu dievināja pat ļaudis Senajā Grieķijā.

Un ne velti Andris Bulis daudzus gadus pēc kārtas tika atzīts gan par seksīgāko vīrieti Latvijā. Kaut arī konkurentu viņam bija daudz – kaut vai Juris Žagars un Ģirts Ķesteris -, dāmas aptauju galvgalī vienmēr iebalsoja tieši Buli. Pats viņš gan dažus gadus vēlāk atzina, ka noguris no šī seksīgākā vīrieša titula. “Tas bija interesanti tikmēr, kamēr biju ļoti jauns un vēlējos sevi pierādīt, provocēt sabiedrību. Tagad man liekas, ka esmu pelnījis, lai vārdu «seksīgākais» svītrotu no rakstiem par mani,” 2009. gadā žurnālam “Ieva” teica Andris Bulis.

Seksīgais aktieris Andris Bulis pirms vairākiem gadiem

Aktieris Andris Bulis pirms 10 gadiem, kad viņam bija 25 gadi un viņš tika atzīts par seksīgāko vīrieti Latvijā.

gallery icon

Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva