Dziedātāja Solānža Noulza vairs netērē 50 tūkstošus dolāru par frizūrām
Slavenības
2009. gada 7. oktobris, 09:00

Dziedātāja Solānža Noulza vairs netērē 50 tūkstošus dolāru par frizūrām

Jauns.lv

Kad cilvēki sapņo par laimestu loterijā, tie parasti iztēlojas, ka varēs nopirkt dārgu sporta auto vai skaistu māju. Taču dziedātājas Bijonsī Noulzas jaunākā māsa – mūziķe Solānža Noulza – laimesta cienīgu summu katru gadu tērējusi frizētavas apmeklējumiem.

Divdesmit trīs gadus vecā Solānža Noulza parēķinājusi, ka līdz šim vidēji tērējusi četrdesmit līdz piecdesmit tūkstošus dolāru gadā par savu garo matu kopšanu. „Es burtiski uzaugu frizētavā, jo manai mammai piederēja frizieru salons,” Opras Vinfrijas sarunu šovā atzinusi Solānža, kas nu jau labu brīdi lepojas ar īsu un sprogainu „zēngalviņu”. „Man vienmēr bija vēlme doties uz frizētavu vismaz vienu vai divas reizes nedēļā. Atceros, ka pirmos ilgviļņus pamēģināju pavisam agrā vecumā. Man tolaik bija tikai kādi četri gadiņi!”

„Es tikai gribēju atbrīvoties no matu kopšanas atkarības, kas bieži piemīt tumšādainajām sievietēm,” interneta vietnē „Twitter” faniem rakstīja Solānža. „Es vēlos ziedot enerģiju un naudu arī kam citam, ne tikai matu kopšanas saloniem.”


Gerda Ansone/ Foto: Bulls Press

 

Tēmas