Zvaigžņu cīņas! Andželina Džolija pret Meganu Foksu
Slavenības
2009. gada 20. oktobris, 11:05

Zvaigžņu cīņas! Andželina Džolija pret Meganu Foksu

Jauns.lv

Filmas „Transformeri” aktrisi Meganu Foksu (23) bieži mēdz salīdzināt ar Andželinu Džoliju (34). Abām ir tumši mati, tetovējumi, viņas ir filmējušās spraiga sižeta filmās un reiz publiski atzinušās par eksperimentiem ar citām sievietēm.

„Plašsaziņas līdzekļiem trūkst izdomas,” skaišas divdesmit trīs gadus vecā Megana Foksa. „Vai salīdzina tāpēc, ka mums ir tumši mati, tetovējumi un filmogrāfijā pa kādai spraiga sižeta filmai? Tur jau arī mūsu līdzības beidzas. Jā, arī es saskatu mūsos nelielu līdzību, bet es vēlos pati būt zvaigzne debesīs nevis līdzināties kādai citai. Turklāt es izskatos daudz labāk nekā Andželina un esmu ļoti daudzpusīga personība.” Šādi sevi raksturo aktrise, kas atzīta par otro seksīgāko sievieti slavenību aprindās. Andželina šajā aptaujā ierindojas trešajā vietā.

Arī Džolija par salīdzinājumiem ar jauniņo Meganu Foksu nav sajūsmā. „Vai viņa palīdz bērniem Āfrikā un piedalās Apvienoto Nāciju konferencēs? Vai viņa velta laiku arī kādam cēlākam mērķim nekā tikai Holivuda? Es neesmu pazīstama ar viņas radošo veikumu. Vai viņa ir bijusi izvirzīta „Oskara” balvai?”

Vasarā, kad izplatījās runas, ka Megana varētu aizvietot Andželinu jaunākajā ekranizējumā par Laru Kroftu, pieredzējusī aktrise pauda klaju neapmierinātību par šādu iespēju. „Endžija pati vēlas atgriezties šajā lomā,” teica viņas draugi. „Viņa nevēlas, ka lomu atdotu kādai mazāk spējīgai aktrisei. Endžija uzskata, ka Megana netiks ar lomu galā tik labi kā viņa pati. Viņa ir ļoti aizkaitināta, jo šķiet, ka Megana cenšas atdarināt viņu it visā.”

Nesen paklīda vēl kādas baumas, proti, ka abas šīs aktrises kandidējot uz vienu lomu – 1960. gadā uzņemtās filmas „Barbarella” rīmeikā. Telekompānija CNN komentēja, ka Megana no šāda lomas piedāvājuma noteikti neatteiktos, taču to vēl nav saņēmusi. Turklāt viņa uzskata, ka abas nevarētu būt konkurentes uz vienu lomu, jo nav vienā vecuma grupā.

Bez jau pieminētās vizuālās līdzības, ļaudis atraduši abām dāmām vēl kādu kopīgu iezīmi. Arī Megana, tāpat kā savulaik Andželina, bijusi apsēsta ar nažiem un bērnībā šad tad graizījusi sev rokas...

  Gerda Ansone, Foto: Bulls Press