Hercogienei Ketrīnai 35! FOTO retrospekcija
Hercogiene Ketrīna šogad atzīmē apaļu jubileju.
Slavenības
2017. gada 9. janvāris, 05:48

Hercogienei Ketrīnai 35! FOTO retrospekcija

Jauns.lv

Šā gada 9. janvārī Kembridžas hercogiene Ketrīna svinēs savu 35. dzimšanas dienu. Dažu gadu laikā viņa kļuvusi par vienu no vairāk apspriestajām sievietēm pasaulē. Par stila ikonu un tautā mīlētu princesi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ketrīna Elizabete „Keita” Midltone pasaulē nāca 1982. gada 9. janvārī. Ketrīna studējusi Sentendrūsas universitātē Skotijā, kur 2001. gadā arī iepazinās ar savu nākamo vīru – princeses Diānas un prinča Čārlza vecāko dēlu princi Viljamu, kurš arī studēja šajā mācību iestādē. Jau abu draudzības pirmajos gados plašsaziņas līdzekļi mēļoja, ka Viljams šo meiteni apprecēs, viņi šķita tik saskanīgs un saderīgs pāris. 2007. gadā uz vairākiem mēnešiem pāris romantiskās attiecības pārtrauca, taču vēlāk salaba. 2010. gada 16. novembrī britu karaļnams paziņoja par prinča Viljama un mis Midltones saderināšanos. Viljams šajā dienā izredzētajai pasniedza savas mammas saderināšanās gredzenu ar safīru.

Viljama un Ketrīnas kāzu ceremonijas tiešraidei pie TV ekrāniem visā pasaulē sekoja nepilni divi miljardi cilvēku. Pāris salaulājās 2011. gada 29. aprīlī Vestminsteras abatijā Londonā.

Ketrīnas vīrs princis Viljams ir otrais rindā uz troni. Ja kādudien viņš kļūs par Anglijas karali, hercogiene iegūs karalienes konsortes titulu.

Ketrīna un Viljams ir vecāki diviem bērniem – trīsarpus gadus vecajam princim Džordžam un pusotru gadu vecajai princesei Šarlotei.

Hercogienei Ketrīnai 35!

gallery icon
36

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press