Krēvics dzied draudzenes darba vietā
Slavenības
2009. gada 30. novembris, 09:29

Krēvics dzied draudzenes darba vietā

Jauns.lv

Analītiskā TV raidījuma „Nekā personīga” vadītājs Jānis Krēvics prot ne tikai būt nopietns žurnālists, bet arī atraktīvs ballīšu varonis.

To Jānis Krēvics apliecināja, kad ar jestrām un skanīgām svinībām tika atzīmēta Dailes teātra režisora Dž.Dž.Džilindžera sievai Binnijai Ārbergai piederošā skaistumkopšanas salona „BBbinnija” 3. jubileja. Jau Jāņa Krēvica ierašanās svinību vietā izvērtās jautra. Žurnālists salona īpašnieci Binniju pārsteidza, uzdāvinādams viņai iespaidīgas grieznes. Tomēr galvenais Jāņa Krēvica pārsteigums bija viņa īpaši sarūpētais muzikālais priekšnesums. Kāpjot uz skatuves, žurnālists neslēpa savu mulsumu, sakot, ka šī būšot viņa mūžā pirmā publiskā uzstāšanās. Iespējams, šim solim Jānis nebūtu sadūšojies, ja skatuves priekšā „jaunizcepto solistu” nebūtu uzmundrinājusi viņa mīļotā meitene Evija Kerija Fārenhorste, kura  „BBbinnijas” salonā strādā par frizieri. Mīļotās meitenes darba vietā Jānis Krēvics dziedāja no sirds, un ballītes apmeklētāji, aizturējuši elpu, izbrīnīti klausījās žurnālista pārsteidzošajā dziedājumā.

Vairums „BBbinnijas” salona jubilejas viesu bija aktieri, ko skatītāji iepazinuši pēc lomām ne tikai teātrī, bet arī populāros TV seriālos, un radošo personību vidū omulīgi jutās gan frizētavas personāls, gan viņu otrās pusītes.

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Ziders