Kosīte ar mammu atver salonu
Slavenības

Kosīte ar mammu atver salonu

Jauns.lv

Nav noslēpums, ka pazīstamai dejotājai Laurai Kosītei un viņas mammai Ingrīdai Kosītei pieder skaistumkopšanas salons „Saules salons”. Nu tas pārcēlies uz jaunām telpām un to atklāšana nosvinēta ar grandiozām svinībām.

Kosīte ar mammu atver salonu...
Salona daiļās īpašnieces. Laura Kosīte ar mammu Ingrīdu.
Salona daiļās īpašnieces. Laura Kosīte ar mammu Ingrīdu.

Simpātisko Lauru Kosīti iepazinām kā talantīgu dejotāju, kura vairākkārt plūkusi laurus Latvijas čempionātos un starptautiskās sacensībās. Viņa piedalījās arī abos šovos „Dejo ar zvaigzni.” Nu Laura ir uzņēmēja, jo kad viņa sasniedza pilngadību, mamma, kura pirms vairāk nekā desmit gadiem atvēra skaistumkopšanas salonu „Saules salons”, meitai uzdāvināja iespēju kļūt par biznesa kompanjoni.

Runājot par savu ģimeni, Laura Kosīte teic, ka viņas vecāki un brāļi ir viņas visdārgākie cilvēki. Lauras vecāki izšķīrās, kad viņai bija tikai 11 gadu, un dejotāja atzīst, ka ļoti pārdzīvojusi par izjukušo ģimeni. „Vecāki rūpējās, lai man nebūtu skumji. Viņi izskaidroja, kāpēc vairs nevar dzīvot kopā, un es viņus sapratu. Protams, ka pārdzīvojums jau bija, taču nebija tā, ka būtu lūgusies, lai tētis atgriežas pie mammas, vai otrādi. Nekad neesmu izjutusi tēta trūkumu. Kopā esam braukuši vairākos ārzemju braucienos, bet vidusskolas laikā darbdienās dzīvoju pie tēta Rīgā. Par mani rūpējās abi vecāki, un arī pēc viņu šķiršanās joprojām biju viņu mazā princesīte, apmīļota, smuki sapucēta. Par bērnību sūdzēties nevaru — tā man bija priecīga un saulaina,” reiz žurnālam „Kas Jauns” teica Laura. Starp citu, par salona nosaukumu ir kāda skaista leģenda. Bērnībā tētis Lauru saucis par Saulīti un tāpēc arī salonam ir Saules vārds.

Nu jau vairāk nekā gadu Lauras sirds pieder modeļu  aģentūras „2B” īpašniekam Agrim Blaubukam, ar kuru viņa dejoja pārī pēdējā deju šovā. Salona atklāšanā viņš Laurai sniedza mīļu skūpstu.

Kosītes salona atklāšana

Juris Vaidakovs/Foto: Mārtiņš Purviņš