VIDEO! Fani nēsā Kauperu uz rokām
Slavenības
2009. gada 23. decembris, 11:48

VIDEO! Fani nēsā Kauperu uz rokām

Jauns.lv

„Prāta vētras” solista Renāra Kaupera spontānais lēmums pamest skatuvi un iekrist fanu pūlī jau iedēvēts par spēli „Kaupera nešana”. „Tas ir unikāls gadījums!” pēc nepilnu minūti ilgušās riņķošanas virs fanu galvām, sauca Kaupers, kurš līdz šim šādai avantūrai nebija sadūšojies.

Kaup­ers iegāžas bankas darbinieku pūlī

Neraugoties uz ekonomisko situāciju, bankas Ziemassvētkos aizvien neatsakās no lepnām svinībām. Bez kārtīga burziņa arī šogad neiztika „Swedbanka”, kuras darbinieki gada nogali atzīmēja klubā „Godvil”, un jau otro gadu pēc kārtas baudīja „Prāta vētras” koncertu. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šoreiz taupības nolūkos bankas darbiniekiem nācās atpūsties kolēģu kompānijā, jo otrajām pusēm un bērniem ielūgumi netika piešķirti.

Pateicībā par finansiālo atbalstu „Prāta vētras” albuma izdošanā, grupas mūziķi koncerta laikā pret bankas darbiniekiem bija jo īpaši draudzīgi, un Renārs Kaupers visus iepriecināja, ļaujoties kādam pavisam negaidītam šovam. Savilcis augšā bikses un izbužinājis matus, mūziķis ievēlās pie skatuves esošajā fanu pūlī. Ļaudis spiegdami laida slaveno dziedātāju visapkārt zālei, un meitenes sajūsmā spiedza, ka pieskārušās Kaupera kājai…

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš