Janas Duļevskas lielākā bauda ir….
Slavenības

Janas Duļevskas lielākā bauda ir….

Jauns.lv

Televīzijas seja un šova “Dejo ar zvaigzni” vadītāja, vienmēr humora pilnā Jana Duļevska atklāj, kas ir viņas dzīves lielākās baudas.

Janas Duļevskas lielākā bauda ir…....

Par seksu Jana Duļevska teic – vai nu tas ir, vai nav, bet par savas dzīves baudām sauc labu ēdienu, ceļošanu, un pačalošanu.
Par seksu Jana Duļevska teic – vai nu tas ir, vai nav, bet par savas dzīves baudām sauc labu ēdienu, ceļošanu, un pačalošanu.

Otra viņas vājība, kā izrādās, ir ceļošana. Jana atzīst, ka, apskatot pasauli, viņa neaizraujas ar fotogrāfēšanu un visa redzētā iemūžināšanu bildēs, jo par visu svarīgākas viņai ir sajūtas. Par to, ka Janai patīk ceļot, visi televīzijas skatītāji varēja pārliecināties, arī skatoties televīzijas spēli “Trakais ceļojums”, kurā viņa piedalījās kopā ar dzīvesbiedru Rodrigo Laviņu un visas Latvijas priekšā parādījas savas spējas tikt galā ar sarežģītām un neierastām situācijām ceļojuma laikā. Jana un Rodrigo bez mobilajiem telefoniem un 50 eiro kabatā (tāpat kā citi dalībnieki) devās uz Azarbaidžānu, kur, pēc Janas stāstītā, viņiem esot gājis diezgan mierīgi. Taču pēc šova viņa tomēr atzina, ka otreiz šādā avantūrā nepiedalītos.

Jana Duļevska var lepoties ar lielisku augumu.

Valdzinošā Jana Duļevska

Par televīzijas šova vadītājas trešo vājību nemaz nav jābrīnas – viņai patīk pačalot un padiskutēt. Visiem ir skaidrs, ka runāšana ir Janas stiprā puse un diez vai kāds spētu viņu iedomāties pretējā ampluā. Jana gan pati spriež, ka šobrīd viņa mācoties klusēt, jo TV dīva esot sapratusi, ka visa gudrības sāls ir klusēšanā un ieklausīšanos citos.

Cerams, ka “Dejo ar zvaigzni” laikā viņa tomēr turpinās runāt un ar asprātīgājiem jokiem izklaidēt gan skatītājus, gan šova dalībniekus!

Kasjauns.lv/ FOTO: No izdevniecības “Rīgas viļņi” fotoarhīva