Vīrietis ar diviem nažiem mēģina uzbrukt Parisai Hiltonei
Slavenības
2010. gada 25. augusts, 11:01

Vīrietis ar diviem nažiem mēģina uzbrukt Parisai Hiltonei

Jauns.lv

Holivudas aktrise Parisa Hiltone otrdien izsauca policiju, izjaucot iebrukumu savā mājoklī Losandželosā, ko mēģināja īstenot vīrietis ar diviem lieliem nažiem.

­

"Tas bija tik biedējoši - pamosties un ieraudzīt vīrieti, kurš mēģināja ielauzties manā mājā un turēja divus lielus nažus. Policisti ir ieradušies un viņu aizturējuši," paziņoja Hiltone savā vēstījumā sociālās saziņas vietnē "Twitter". 29 gadus vecā Hiltone ievietoja "Twitter" arī fotogrāfiju, kur redzama policija pie viņas mājas un vīrietis rokudzelžos.

Policija apstiprināja, ka ir aizturējusi vīrieti vecumā virs 30 gadiem aizdomās par ielaušanos. Vīrietim neizdevās iekļūt mājā, un incidentā neviens netika ievainots.

Hiltonei tuvi ziņu avoti vēstīja, ka aktrise ieraudzījusi šo vīrieti apsardzes videokameru ierakstos un nekavējoties izsaukusi policiju. Viņa nepazina šo vīrieti, un vēl nav zināms, vai ielaušanās mēģinājums bija vērsts tieši pret Hiltoni.

Hiltones reklāmaģents vēlāk nāca klajā ar paziņojumu, kurā teikts, ka "Parisu, dabiski, ir satriekuši šie notikumi, bet viņa nav cietusi un jūtas labi". Viņa arī ir ļoti pateicīga savai apsardzei un policijai par ātro un pienācīgo reakciju.

BNS, Foto: Bulls Press

­