Pikantas vēsmas „Spice Girls” Melānijas dzīvē
Slavenības
2010. gada 29. septembris, 18:00

Pikantas vēsmas „Spice Girls” Melānijas dzīvē

Jauns.lv

Nesen bijusī „Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna (35) uz nenoteiktu laiku noīrējusi šikus apartamentus Maiami prestižajā „W Hotel” viesnīcā un...

Aizvadītā gada nogalē dziedātāja par 3,15 miljoniem dolāru iegādājās piecu guļamistabu māju Sanfernando ielejā Losandželosā. Mājai ir piecas guļamistabas un astoņas vannasistabas. Savukārt pavisam Melānija kopā ar vīru, filmu producentu Stīvenu Belafonti, uz laiku noīrējuši sev apartamentus Maiami prestižajā „W Hotel” viesnīcā ar skatu uz okeānu.

Vasarā klīda runas, ka Melas un viņas vīra trīs gadus ilgusī laulība esot uz iziršanas robežas. Dziedātāja pati it kā esot grasījusies zvanīt britu laikraksta „Mirror” žurnālistiem, lai painformētu par šiem jaunumiem. Pēc tik tiešiem apgalvojumiem oficiālu paziņojumu presei sniedza Melānijas pārstāvis, norādot, ka baumas ir aplamas un pāris nebūt neplāno šķirties.

Brauna un Belafonte ģimenē audzina divus bērnus. Melānijas un viņas pirmā vīra, nīderlandiešu dejotāja Džimija Gulzāra, meitu Fēniksu Čī (11) un trīsarpus gadus veco meitu Endželu Airisu (3,5), ko dziedātāja laida pasaulē pēc neilgā romāna ar komiķi Ediju Mērfiju. Aktieris bērnu atzina par savu tikai pēc tam, kad pēc piedzimšanas tika veiktas DNS analīzes.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press