Tomu Henku neticami izāzē TV šovā
Slavenības
2010. gada 12. novembris, 05:37

Tomu Henku neticami izāzē TV šovā

Jauns.lv

Nesen veselas divas kinozvaignes izcēlās televīzijas šova laikā: tie bija aktieri Toms Henks un Skārleta Johansone. Tas, kas ar viņiem notika pārraidēs, izsauca neviltotu smaidu.

Slavenais amerikāņu aktieris Toms Henks viesojās populārajā Konana O’Braiena televīzijas šovā. Filmēšana notika jaunā studijā, tāpēc aktieris un šova vadītājs pievērsa īpašu uzmanību lielajam fona ekrānam, kurā varēja vērot vaļus okeānā. Henks par tiem ļoti priecājās, bet mirkli vēlāk viņu gaidīja neliels pārsteigums. Aktieris uz negaidīto joku reaģēja ar veselīgu humoru.

You’re watching

Tom Hanks on 'Conan' 11/09/10 - TV Replay

. See the

Web's top videos

on

AOL Video

Aktrisi Skārletu Johansoni kā viešņu varēja redzēt šovā „Late Night with Jimmy Fallon”, kur viņai negaidīti nācās ķerties pie muzicēšanas. Tiesa, izrādījās, ka šajā lauciņā Skārleta nav īpaši talantīga. Aktrise no šova vadītāja saņēma uzdevumu: uz jebkura viņai iedalītā instrumenta izpildīt jebkuru populāru dziesmu, bet Džimijam Fellonam bija jāuzmin, ko īsti Skārleta spēlē. Kā instruments aktrisei tika trombons. Diemžēl viņai atvēlētajā laikā, Johansonei tā arī neizdevās „nopūst” kaut ko kaut cik saprotamu. Tomēr, kad abi apmainījās vietām, Fellons tīri ciešami spēlēja mini-ermoņikas.

Kasjauns.lv