Čārlijs Šīns atkal vēlas būt kopā ar šķirto sievu
Slavenības
2011. gada 18. janvāris, 11:50

Čārlijs Šīns atkal vēlas būt kopā ar šķirto sievu

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns mēģina salabt ar savu šķirto sievu Brūku Milleri, pavēstījusi sievietes māte.

Skandālos iesaistītais aktieris ir runājis ar savu 20 mēnešus veco dvīņu, Boba un Maksa, māti, ar kuru viņš apprecējās 2008.gadā, par iespēju salabt un atkal būt kopā.

"Viņi par to runā pastāvīgi, un Brūka ir teikusi, ka viņa un Čārlijs mēģina saiet atkal kopā. Viņa šķiet gatava dot tam otru iespēju," pavēstīja Milleres māte Moira Fiora.

Laikrakstam "The Palm Beach Post" viņa atklāja, ka televīzijas seriāla "Two and a Half Men" ("Divi ar pusi vīri") zvaigzne ir teicis Millerei, ka pēc šķiršanās viņam nav klājies labi. Pēc Milleres mātes domām, aktieris mēģina viņai likt justies vainīgai un vēlas būt ar viņu kopā.

Aktieris uzbruka savai toreizējai sievai 2009.gada Ziemassvētkos slēpošanas kūrortā Espenā. Viņam tika izvirzītas apsūdzības trešās pakāpes uzbrukumā, īpašuma bojāšanā un draudos.

Savukārt pagājušā gada oktobrī aktieris sarīkoja grautiņu kādā Ņujorkas viesnīcā un tika nogādāts slimnīcā. Pēc Šīna pārstāvja vārdiem, viņa klientam bija kāda smaga alerģiska reakcija uz zālēm, taču, pēc neoficiālas informācijas, aktieris bija stiprā alkoholiskā reibumā.

Nedēļu pēc atgadījuma aktieris iesniedza Losandželosas tiesā šķiršanās pieteikumu, pieprasīja kopīgu aizbildniecību pār bērniem un lūdza tiesu nepiešķirt Millerei alimentus.

Jau deviņdesmitajos gados Šīnam ir bijušas vairākas saķeršanās ar likumu, tostarp lietās, kas saistītas ar narkotikām, vardarbību ģimenē un prostitūciju.

LETA/Foto: Bulls Press