Vadims Vasiļevskis pašķīries no sievas
Slavenības

Vadims Vasiļevskis pašķīries no sievas

Jauns.lv

Atēnu olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis (29) šobrīd pašķīries no sievas un meitas Railas mātes Aritas Vasiļevskas (26). Sportists šobrīd trenējas Polijā, bet meitiņa ir kopā ar māmiņu.

Vadims Vasiļevskis pašķīries no sievas...
Šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis pirms dažiem gadiem ar sievu Aritu.
Šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis pirms dažiem gadiem ar sievu Aritu.

Vadims Vasiļevskis ar sievu Aritu

Vasiļevskis Polijā aktīvi trenējas un gatavojas jaunajai sezonai, atzīstot, ka lēnam atlabst no traumām, kas viņu vajājušas pēdējā laikā. „Pēc operācijas, kad zemādas slānī tika izgriezts kaulu fragments, ar kāju viss ir normāli. Šobrīd man tur nekas netraucē. Un šķēpu metu vienreiz nedēļā treniņā. Nākamais ir olimpiskais gads, un tam ir jāgatavojas. Trenēšos, cīnīšos, un tad redzēs — kā būs, tā būs,” sportista karjeru raksturo šķēpmetējs.

Tiesa gan, sportistu uz treniņnometni Polijā nepavada sieva Arita un gadu un trīs mēnešus vecā meitiņa Raila, jo Vadims sarunā žurnālam „Kas Jauns” atklāja, ka attiecības ģimenē ir sašķobījušās. Vasiļevskis ar sievu, mākslinieci datorgrafiķu Aritu Ozolu, iepazinās internetā. Abi viens otram jāvārdu teica 2008. gada 23. februārī Torņkalna baznīcā, un pēc gada Arita laida pasaulē meitiņu Railu.

Vadims priecājas, ka bērns ir krietni paaudzies. „Meitiņai ir gads uz trīs mēneši. Viņa jau skrien un spēlējas,” teic Vadims, kurš izplānojis, ka meitu no divu gadu vecuma varētu laist uz vingrošanas nodarbībām pie olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēja un Vingrošanas olimpiskā centra vadītāja Igora Vihrova.

Santa Cipule/Foto: Dina Ikauniece