Slavenības
2011. gada 23. februāris, 17:22

Liepnieks Māri Gulbi nosauc par idiotu, bet Gulbis sola pa purnu

Jauns.lv

Ja vien var ticēt politologa Jurģa Liepnieka teiktajam publiskajā vidē, tad bijušais iekšlietu ministrs Māris Gulbis draudējis Liepniekam ar „popkorna situāciju”. Abu vīru kautiņš gan tomēr nav noticis...

Viss sākās ar Jurģa Liepnieka ierakstu sociālajā tīklā „Twitter”: „Neesmu drošs, ka jebkad būtu redzējis lielāku idiotu par Māri Gulbi.” Šādas domas Liepnieks izteica pēc 21. februārī redzētā jaunā raidījuma „Vīrietis uz paklāja”. Tajā raidījuma vadītājas Elīna Doļģe un Leonarda Ķestere uz atklātu sarunu aicina sabiedrībā pazīstamus vīriešus, cenšoties no viņiem izvilināt visdziļākos dvēseles noslēpumus.

Pirmais šī raidījuma viesis bija Māris Gulbis. Tajā savdabīgais ekspolitiķis spīdēja ar vairākām atklāsmēm. Piemēram, Gulbis atzīst, ka dzīvē nav gluži tik “balts un caurspīdīgs”, kā varētu likties. Tāpēc cilvēki būtu ļoti pārsteigti, ja viņš sarakstītu grāmatu un atklātu to, kāds ir patiesībā. Tāpat Gulbis publiski paziņoja, ka vēlas atgūt atpakaļ savu trešo sievu Tīnu Ostrovsku.

Atgādinām, ka pēc šķiršanās no otrās sievas un četru bērnu mātes, veiksmīgās advokātes Elizabetes Bruksles, Māris un Tīna apprecējās 2004. gada septembrī, bet 2006. gada viņu ģimenē piedzima atvasīte Līva Roberta. Taču 2009. gadā laulība tika šķirta un Gulbja toreizējā sieva šķiršanos pamatoja ar to, ka viņai nav pieņemams Māra attiecību modelis.

Savas domas par Māri Gulbi izteica arī Jurģis Liepnieks, nosaucot viņu par idiotu. Pēc neilga laika sekojusi arī Māra Gulbja reakcija. Proti, Liepnieks „Twitterī” raksta: „Tikko zvanīja Māris Gulbis, pa purnu solīja, ar popkorna situāciju draudēja. Riktīgi smieklīgi. Teicu, lai brauc šurp iedod pa purnu, ja var.”

Nākamie Jurģa Liepnieka ieraksti otrdienas vakarā ir šādi:

* „Māris Gulbis atbrauca, būs joki ...”

* „Bļāviens, es savā dzim, d., pametu viesus, saģērbjos, izeju ārā, lai M. Gulbim būtu iespēja iedot man pa purnu, bet nē tak, tikai runāt..”

Ar ko tas viss beidzies, strīdnieki klusē, vien Jurģis Liepnieks trešdienas pēcpusdienā ierakstījis: „Es tagad gribu būt labs. Es atvainojos M. Gulbim, Ellai, Mūrniecei un visiem citiem, kurus esmu aizskāris. Man žēl.”

Šis gan nav pirmais Jurģa Liepnieka konflikts, kas radies pēc viņa provokatoriskajiem ierakstiem „Twittwrī”. Vēl nesen viņš pamanījās izraisīt asu vārdu pārmaiņu ar dziedātāju Ellu. Savukārt Māris Gulbis pirms dažiem mēnešiem izcēlās, draudot fiziski izrēķināties ar fotogrāfiem, kas viņu nofotografējuši publiskā pasākumā.

Kasjauns.lv/Foto: Ieva Čīka/LETA, izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva