Klintonei runas laikā uzbrūk "alerģiska" klepus lēkme, bet tas vēl nav viss... VIDEO
Klintonei esot alerģija pret Trampu, un tā izpaudās negantā klepus lēkmē.
Trakā pasaule

Klintonei runas laikā uzbrūk "alerģiska" klepus lēkme, bet tas vēl nav viss... VIDEO

Jauns.lv

Ārvalstu medijos un sociālajos tīklos cirkulē video, kurā redzama ASV prezidenta amata kandidātes Hilarijas Klintones pēkšņā klepus lēkme tikšanās laikā ar vēlētājiem Klīvlendā, Ohaio štatā. Kamēr rodas pamatotas bažas par politiķes veselības stāvokli, viņa pati joko, ka tā esot alerģiska reakcija pret Trampu.

Klintonei runas laikā uzbrūk "alerģiska" klepus lē...

Acīgāki interneta lietotāji arī pamanījuši, ka Klintone klepus lēkmes laikā paņemtajā glāzē, pirms ūdens iemalkošanas, iespļāva dīvainus zaļganus kunkuļus, kas atgādina olīves. Turklāt Klintone, cīnoties pēc elpas, turpināja malkot ūdeni no tās pašas glāzes.

Politiķes konkurents - ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps ir raidījis virkni apvainojumu Klintones virzienā, raksturojot viņu kā "blēdīgu", bet pēdējā laikā izteicis mājienus, ka Klintonei ir veselības problēmas.

Jaunākās ASV sabiedrības viedokļu aptaujas liecina, ka gan republikāņu kandidāts Donalds Tramps, gan viņa konkurente no Demokrātu partijas – Hilarija Klintone – ir nepopulārākie prezidenta amata kandidāti pēdējo trīsdesmit gadu laikā.

Klintones klepus lēkme visā garumā