Vestards Šimkus apprecējies
Vestards Šimkus un Elīna Volkmane aizvadītā gada rudenī — iemīlējušies un laimīgi. Nu pāris ir apprecējies.
Slavenības
2012. gada 5. jūlijs, 12:29

Vestards Šimkus apprecējies

Jauns.lv

Šā gada 2. jūlijā, Jūrkalnes Romas katoļu baznīcā pianists Vestards Šimkus (27) oficiāli apņēma par sievu operdziedātāju Elīnu Volkmani (28). Par to pāris paziņojis sociālajā tīklā „Facebook” , nomainot attiecību statusu.

Elīna Volkmane un Vestards Šimkus iepazinās pirms četriem gadiem, kad abi koncertējuši kādā koncertā. Pērn pavasarī viņiem uzvirmoja spēcīgas jūtas, bet šopavasar Vestards mīļoto bildināja. Elīnas jāvārds atskanējis Vecmoku pilsdrupās skaistā un dzidrā naktī zem zvaigžņotām debesīm.

Toreiz žurnālam „Kas Jauns” Vestards Šimkus atzina, ka kāzām pāris vēl nesteidzas. „Mēs tā izbaudām šo saderināšanās posmu, ka kāzas vēl neesam sākuši plānot. Neesam vēl domājuši, kas būs mūsu kāzu muzikanti un kur tieši svinēsim šo notikumu,” stāstīja slavenais pianists, piebilstot, ka kāzas būs ģimenes lokā.

Un tā arī noticis. Slepenībā plānotās kāzas pāris paspēja sagatavot tieši tādas, kādas vēlējās – klusas, mazas un tuvāko radu lokā. Gredzenu apmaiņa un laulību ceremonija notika Jūrkalnes Romas katoļu baznīcā, savukārt svinības turpinājās Jūrkalnes „Zaķu krogā”. Par vedējiem pāris bija izvēlējies Vestarda mammas māsu un viņas vīru Alvilu Tabaku, kuri savu darbu ir paveikuši lieliski, jo Šimku pāris ir ļoti apmierināti ar rezultātu.

Vestardam Šimkum šī ir pirmā laulība, savukārt Elīna Volkmane reiz bija precējusies, taču šī laulība beidzās traģiski — viņas vīrs 2007. gada rudenī pazuda bez vēsts un viņa mirstīgās atliekas pēc pusgada atrada Daugavā.


Alise Pīterniece/Foto: no izdevniecības “Rīgas Viļņi” arhīva