1dienas
19stundas
34minūtes
23sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Lohanai atkal draud cietumsods. Viņu tur aizdomās dārglietu zādzībā
Slavenības

Lohanai atkal draud cietumsods. Viņu tur aizdomās dārglietu zādzībā

Jauns.lv

Pirms dažām dienām tika vēstīts, ka Lindseja Lohana izsaukta uz policiju liecināt dārglietu zādzības lietā. Aizdomās turēja divus viņas vīriešu kārtas draugus. Tagad oficiāli paziņots, ka arī pati Lindseja ir aizdomās turamo skaitā. Ups....

Lohanai atkal draud cietumsods. Viņu tur aizdomās ...
Ja tiks pierādīts, ka Lindseja Lohana vainojama jaunajā zādzībā, viņai atkal draud nonākšana cietumā.
Ja tiks pierādīts, ka Lindseja Lohana vainojama jaunajā zādzībā, viņai atkal draud nonākšana cietumā.

Aizvadītajā nedēļā Lindsejai Lohanai nācās doties uz policijas iecirkni sniegt liecību. Aktrisi vainoja, ka viņa ielaidusi zagļus multi miljonus vērtā mājā Holivudhilsā, kur bija apmetusies nedēļas nogalē un sarīkojusi ballīti. Pēc tusiņa no mājas pazudušas vērtslietas. Aizdomās sākotnēji turēti divi vīrieši, kurus aktrise uzaicinājusi uz ballīti. Tagad kļuvis zināms, ka arī pati aktrise ir policijas aizdomā turēto skaitā. Kā galvenos vaininiekus policija šobrīd min Lindseju un viņas asistentu Gevinu Doilu. Izmeklēšana joprojām turpinās.

Pirms pāris dienām mājas īpašnieks atsaucis sākotnējo liecību, kurā vairāku rokaspuksteņu zādzībā (100 000 dolāru vērtībā) vainoja divus Lindsejas vīriešu kārtas draugus, kurus aktrise bija uzaicinājusi uz ballīti. Neatkarīgi liecinieki norāda, ka iespējamie zagļi varētu būt Lohana un viņas asistents Gevins Doils.

Savādi, ka Holivudhilsas mājas īpašnieks mainījis savu liecību pēc tam, kad ar viņu sazinājies Lindsejas tēvs Maikls Lohans. „Pēc personīgas aprunāšanās ar namīpašnieku, noskaidroju, ka no īpašuma NEKAS nav ticis nozagts,” Maikls pastāstīja plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem. „Lindseja tajā nav iesaistīta un īpašnieks to pateicis arī policistiem.”

Atgādināsim, ka pērn februārī Lindseju vainoja 2500 ASV dolāru (1290 latu) vērtas zelta kaklarotas zādzībā no juvelierizstrādājumu veikala. Viņu vainoja likuma pārkāpšanā, probācijas noteikumu neievērošanā un piesprieda 120 dienu cietumsodu un 480 stundu sabiedriskā darba. Ja tiks pierādīts, ka Lindseja vainojama jaunajā zādzībā, viņai atkal draud nonākšana cietumā. Pagaidām Lohanas pārstāvis no sīkākiem paskaidrojumiem atturas.

Kasjauns,lv, Foto: Bulls Press