Pašpārliecinātais Raivis gandrīz ideālajā randiņā paliek bešā
Atraktīvais un runīgais Raivis Kalniņš „Gandrīz ideālajā randiņā” palika bešā.
2012. gada 31. augusts, 11:15

Pašpārliecinātais Raivis gandrīz ideālajā randiņā paliek bešā

Jauns.lv

TV3 raidījumā „Gandrīz ideāls randiņš” puišu cīņā par 24 gadus vecās Līgas Gablikas sirdi gavilēja lidostas dispečers Gundars Veģers.

Pēdējais, kas veda Līgu uz randiņu, bija atraktīvākais šīs nedēļas raidījumu varonis Raivis Kalniņš. Šī arī bija pēdējā individuālā tikšanās diena, kad Līga atklāja, kurš puisis visvairāk iekarojis viņas sirdi. Līga visa randiņa garumā uzturēja manāmu intrigu, un līdz pat pēdējam brīdim nebija nojausmas, kuru Līga izvēlēsies.

Raivis Kalniņš, sevi pieteikdams kā aktīvu golfa spēlētāju, jauko bruneti bija nolēmis vest uz golfa laukumu, lai Līgai ierādītu spēles pamatus un parādītu savas prasmes. Kaut sākumā Līga nenojauta, ka būs jādodas uz golfa laukumu un atzina, ka lielākas aizdomas bijušas par iešanu uz dejām, Līga saposās, izlaida matus, un devās ar dzīvespriecīgo Raivi uz golfa laukumu.

Lai gan laikapstākļi nebija pateicīgi, jo līņāja lietus, Raitis bija sagatavojies, lai randiņš būtu izdevies. Viņš bija paņēmis līdzi lietussargu, ar ko ik uz soļa dalījās ar pavadoni. Brīžiem gan Līga samulsa, klausoties Raivja monologā, taču galarezultāts bija Raivim labvēlīgs, jo Līga randiņu novērtēja ar desmit punktiem. Taču vakariņās Raivim neizdevās saglabāt līdera pozīciju, jo šajā reizē Līga viņam piešķīta vien astoņus punktus.

Līdz pat pēdējam raidījuma brīdim Raivis bija vispārliecinātākais par uzvaru, un, it kā tas noteikti neattiekos uz viņu, vēsā tonī bilda, ka kādam jau asaras būs jālej...  Bet raidījuma izskaņā, kad atklājās, ka Līgas izvēle kritusi par labu Gundaram, Raivis palika mazrunīgāks, kaut vilšanos centās neizrādīt.

Līga atzina, ka izvēle bijusi ne visai viegla, bet Gundars esot bijis vienīgais kurš „Gandrīz ideālā randiņa” laikā esot izteicis viņai komplimentu. Tāpat meiteni piesaistījusi arī Gundara noslēpumainība.

Kasjauns.lv/Foto: tv3play.lv