1dienas
19stundas
37minūtes
59sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Seksīgākais vīrietis pasaulē dodas uz bāru ar urbi. FOTO
Aktieris Roberts Patinsons urbj caurumus kāda Ņujorkas bāra galdā. Nez kāpēc...
Slavenības

Seksīgākais vīrietis pasaulē dodas uz bāru ar urbi. FOTO

Jauns.lv

Britu sieviešu žurnāla „Glamour” aptaujā par seksīgāko vīrieti atzītais aktieris un grāvēja „Krēsla” zvaigzne Roberts Patinsons nesen pārsteidzis ar savādu uzvedību.

Seksīgākais vīrietis pasaulē dodas uz bāru ar urbi...

Pirms dažām dienām viņš kopā ar draugiem devies uz kādu bāru Manhetenā, Ņujorkā, līdzi ņemot urbi! Tur viņš izcaurumojis galdu, bet procesu fotogrāfijā iemūžinājis kāds no draugiem, un vēlāk ievietojis attēlu „Twitter” mikroblogā.

Plašsaziņas pārstāvji joko, ka pēc Kristenas Stjuartes neuzticības skandāla nākšanas gaismā Roberts izturējies ļoti mierīgi un savaldīgi. Varbūt ar urbi rokā viņš tikai izlādējis iekšā esošās dusmas, kas krājušās aizvadīto mēnešu laikā?

Runā gan, ka Patinsons esot piedevis Stjuartei un abi atjaunojuši attiecības. Pie mājas Losfelizā, kur reiz pāris reiz kopā dzīvoja, redzēta kravas mašīna. Baumo, ka tajā bijušas Kristenas mantas. Viņa pārcēlusies atpakaļ uz abu kopīgo „ligzdiņu”.

Jau septembra beigās parādījās baumas, ka Patinsons piedevis Kristenai Sjuartei un viņa atkal pārcēlusies uz kopīgo māju Losfelizā.
Jau septembra beigās parādījās baumas, ka Patinsons piedevis Kristenai Sjuartei un viņa atkal pārcēlusies uz kopīgo māju Losfelizā.

Jau pavisam drīz gaidāma sāgas noslēdzošās filmas „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” pirmizrāde. Reklāmas pasākumus un pirmizrādes vakarus abiem galveno lomu aktieriem būs jāapmeklē kopā, neatkarīgi no tā vai dzīvē tur ļaunu prātu viens uz otru jeb ir salabuši.

Gaidot noslēdzošo filmu „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press