Labāk ģērbto slavenību TOPS. FOTO
Suri Krūza bieži ierindojas ne tikai labāk ģērbto bērnu rindās, bet arī topos, kuros par uzvarētājas godu sacenšas pieaugušie.
Slavenības
2012. gada 18. novembris, 06:25

Labāk ģērbto slavenību TOPS. FOTO

Jauns.lv

Līdzīgi kā žurnāls „Forbes” ik gadus apkopo bagātāko cilvēku sarakstu, modes žurnāls „InStyle” katru gadu sastāda labāk ģērbto slavenību topu. Tā veidošanā piedalās redaktori un modes žurnālisti. Lūk, kuras zvaigznes viņi pasludinājuši par elegantākajām 2012. gadā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Žurnāla „InStyle” veidotajā labāk ģērbto slavenību topā ierindojusies sāgas „Krēsla” aktrise Kristena Stjuarte un britu supermodele Keita Mosa. Tāpat elegantāko dāmu rindās atrodams tautā iemīļotās Kembridžas hercogienes Ketrīnas vārds, kā arī stila ikona un dizainere Viktorija Bekhema. Šajā visnotaļ respektablajā topā ierindojas arī kāda gados ļoti jauna modes dāma.

Žurnāla „InStyle” veidotāji labāk ģērbto slavenību rindās iekļāvuši aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas sešus gadus veco meitu Suri! Interesanti, ka Suri bieži ierindojas ne tikai labāk ģērbto bērnu rindās, bet arī topos, kuros par uzvarētājas godu sacenšas pieaugušie.

23. vietu ieņem modele un sabiedrības dāma Piksija Geldofa, bet dziedātāja un talantu šova „The X Factor” bijusī tiesnese Čerila Koula, kura reiz atzīta par uzvarētāju „InStyle” topā, šogad ieņēmusi vien 42. vietu. Topa 48. vieta piešķirta „Harija Potera” aktrisei Emmai Vatsonei.

Labāk ģērbto slavenību rindās atrodami arī tādi populāri vīrieši kā Deivids Bekhems, Raiens Goslings un Roberts Patinsons. Diemžēl neviens no viņiem nav sasniedzis TOP’10.

2012. gada labāk ģērbto slavenību TOP’10 – galerijā!


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press