Kristena Stjuarte apsēsta ar caurspīdīgiem apģērbiem. FOTO
Kristena Stjuarte apmeklējot sāgas „Krēsla” noslēdzošās filmas pirmizrādi Lesterskvērā Londonā.
Slavenības
2012. gada 18. novembris, 09:14

Kristena Stjuarte apsēsta ar caurspīdīgiem apģērbiem. FOTO

Jauns.lv

Sāgas „Krēsla” noslēdzošās filmas pirmizrādi Losandželosā aktrise Kristena Stjuarte apmeklēja zeltītā kleitā, kuras svārku daļa bija pilnībā caurspīdīga. Nesen aktrise apmeklējusi filmas pirmizrādi Londonā. Un atkal caurspīdīgā tērpā. Šoreiz zem tā nebija veļas vispār!

Zeltītā „Zuhair Murad” kleita, kurā Kristena Stjuarte (22) apmeklēja filmas „Krēsla. Rītausma 2. daļa” pirmizrādi Losandželosā bija ar pilnībā caurspīdīgu svārku daļu. Mežģīņu audums atsedza ne tikai aktrises kājas visā to garumā, bet arī zeltītas apakšbikses, ko viņa bija pieskaņojusi provokatīvajai vakarkleitai.

Arī Londonā notikušajam pirmizrādes vakaram Stjuarte izvēlējusies modes nama „Zuhair Murad” tērpu. Taču šoreiz zem tā vispār nebija veļas: ne krūštura, ne biksīšu! Aktrises krūtis piesedza vien kombinezona mežģīnes, savukārt bikšu daļā iestrādātās mežģīnes uzskatāmi parāda, ka Stjuarte zem tērpa nav uzvilkusi nekā.

Pēc salabšanas ar mīļoto vīrieti, aktieri Robertu Patinsonu, Kristenas tērpi kļūst jo pikantāki līdz ar katru saviesīga pasākuma apmeklējuma reizi.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press