Stilīgais mūziķis Lisenko kļuvis manāmi apaļāks. FOTO
Slavenības

Stilīgais mūziķis Lisenko kļuvis manāmi apaļāks. FOTO

Jauns.lv

Savulaik populārās vokālās grupas „Cosmos” dziedātājs Juris Lisenko, kurš pat tika titulēts par vienu no stilīgākajiem pašmāju mūziķiem, vizuāli kļuvis pavisam citāds.

Stilīgais mūziķis Lisenko kļuvis manāmi apaļāks. F...
Dziedātājs Juris Lisenko allaž izcēlies ar amizantu stiliņu, tomēr tagad viņš ir kļuvis krietni vien apaļāks un piegulošu apģērbu vairs neizvēlas.
Dziedātājs Juris Lisenko allaž izcēlies ar amizantu stiliņu, tomēr tagad viņš ir kļuvis krietni vien apaļāks un piegulošu apģērbu vairs neizvēlas.

Grupa „Cosmos” savu darbību pārtrauca 2010. gadā, kad vokālā ansambļa dalībnieki izlēma katrs iet tālāk citu radošo ceļu. Patlaban lielāko popularitāti bauda Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns, kas veiksmīgi muzicē dueta „Instrumenti” sastāvā, savukārt Jānis Ozols panākumus gūst, diriģējot jauniešu kori „Maska”, bet Andris Sējāns veiksmīgi darbojas vairākos lieliskos muzikālos projektos, kā, piemēram, „Dabas koncertzāle” un „Brīnumskapis”.

 Ar mūziku saistītā jomā turpina darboties arī „Cosmos” bass Jānis Strazdiņš, vienīgi par košā un atraktīvā dziedātāja Jura Lisenko radošajām gaitām beidzamo pāris gadu laikā nekas nav dzirdēts. Pēdējās publikācijas par kolorīto mūziķi izskanēja aizvadītā gada pavasarī, kad plaši izskanēja skandāliņš, kurā Lisenko nācās pamest administratora darbu smalkā friziersalonā, jo kolēģi pazīstamo dziedātāju vainoja zagšanā. Par presei to pat publiski pavēstīja Jura bijusī darba devēja, skaistumkopšanas salona „Stila galerija” īpašniece Evija Jaunbērziņa, atklājot, ka Lisenko pieķerts, zogot naudu no viņas naudas maka, bet pats mūziķis sociālajos tīklos vēstīja, ka ir piekauts. Vēlāk izskanēja runas, ka Lisenko iekaustījuši viņa bijušie darbabiedri.

Pēc ilgākas nerādīšanās publiskos pasākumos Kasjauns.lv Juri Lisenko nesen pamanīja starp apmeklētājiem kādā koncertā „Palladium koncertzālē”. Juris Lisenko nevairījās pozēt fotogrāfiem, un nevarēja nepamanīt, ka vizuāli dziedātājs ir kļuvis pavisam svešāds. Ja agrāk viņš mēdza ģērbties pieguļošā apģērbā, izceļot savu slaido augumu, tad nu viņa drēbes ir krietni vien platākas. Tomēr tāpat redzams, ka mūziķis kļuvis krietni vien dūšīgāks. Taču tas ir tikai saprotams, jo „Cosmos” ziedu laikos Juris Lisenko bija 20 gadus sasniedzis puisis, bet nu jau ir nobriedis un pieaudzis trīsdesmitgadīgs vīrietis.