Breds Pits raud, meitas lūdzas, lai tētis ved mājās
Tēva prombūtni jo īpaši pārdzīvo meitas Zahara (attēlā pie rokas Bredam Pitam) un Vivjena. Meitenes izplūda asarās, kad pēc nepilna mēneša šķirtības, atkal satika tēti.
Slavenības
2016. gada 14. oktobris, 14:06

Breds Pits raud, meitas lūdzas, lai tētis ved mājās

Jauns.lv

Holivudas aktieris Breds Pits pirmo reizi pēc sievas, aktrises Andželinas Džolijas, iesniegtās šķiršanās prasības, saticies ar saviem sešiem bērniem. Tikšanās izvērtusies ļoti emocionāla – asaras bijušas visu acīs.

Aktrise Andželina Džolija šā gada 19. septembrī tiesai iesniedza šķiršanās prasību no vīra aktiera Breda Pita, vainojot viņu kā „sliktu tēvu ar dusmu izpausmēm un problēmām ar zāles smēķēšanu un alkoholu”. Viņa arī pieprasīja piešķirt pilnas aizbildniecības tiesības par visiem sešiem bērniem, dzīvesbiedram sniedzot vien apmeklējuma tiesības.

Pavisam drīz lietā tika iesaistīta arī policija un bāriņtiesa, jo parādījās informācija, ka aktieris esot bijis vardarbīgs pret bērniem. Nepilnu nedēļu pirms šķiršanās dokumentu iesniegšanas ģimene lidojusi ar privāto reisu, un Pitam izcēlusies asāka vārdu pārmaiņa ar vecāko dēlu Medoksu. Policija un bāriņtiesa izmeklēja lietu par „verbālu un fizisku bērnu aizskaršanu”, kurā nu vainoja Pitu. Visā šajā laikā aktierim nebija iespēja tikties ar bērniem. Tikai nesen – nepilnu mēnesi pēc uzsāktās šķiršanās lietas – Breds atbildīgo amatpersonu uzraudzībā ticies ar bērniem.

Tikšanās bijusi 90 minūtes ilga. Ģimenes atkalapvienošanās izvērtusies ļoti sirsnīga un emocionāla. Šajā pusotrā stundā aktieris ar bērniem kopā spēlējies, zīmējis un visi sirsnīgi sarunājušies. „Šī bija ļoti emocionāla tikšanās,” norāda kāds zinātājs. „Tiklīdz ienāca bērni, Breds atplauka. Viņam acīs riesās asaras un viņš centās turēties, jo negribēja apbēdināt bērnus ar to, ka raud. Apmeklējums bija sirdi plosošs. Vivjena (8) un Zahara (11) sāka raudāt un jautāja tēvam, kad visi varēs doties mājās [uz Pitam piederošo māju Losfelizas apkaimē].”

52 gadus vecais aktieris bērniem apsolījis, ka jau pavisam drīz viņi varēšot to apciemot agrākajās ģimenes mājās. Pits savām atvasēm paskaidrojis, ka „pašreizējā situācija ar sociālo darbinieku iesaistīšanu nekādā ziņā nav bērnu vaina, un, ka nevienam nedraud nepatikšanas”.

Zinātāji teic, ka Džolija un Pits panākuši pagaidu vienošanos: mātei šobrīd ir pilnas aizbildniecības tiesības pār bērniem, bet tēvs drīkst viņus apmeklēt kopā sociālo dienestu darbinieku.

Džolijai un Pitam ir seši bērni – Medokss (15), Pakss (12), Zahara (11), Šilo (10) un dvīņi Vivjena un Nokss (8).

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press