Raimonds Pauls cienājās ar drauga „nožmiegto” medījumu
Šodien LNT raidījumā „Esi gardēdis” maltīti gatavoja kardiologs Andrejs Ērglis, un pie viņa viesojās komponists Raimonds Pauls. Abus saista ne vien ilga draudzība, bet arī sirds lietas.
Raidījumā Ērglis parādīja, kā ātri un veselīgi pagatavot ēdienu no labākā, kas pieejams Latvijā – brieža gaļas. Kardiologam bija sarūpēts īpašs pārsteigums – pie viņa ciemos nāca Maestro Raimonds Pauls. Abus kungus vieno sirds lietas jeb kāds process, kas mūžam paliks atmiņā. Par to Maestro ir jo īpaši pateicīgs kardiologam Ērglim, kura darbs ir ļoti atbildīgs - viņš rūpējas par cilvēka sirdi. Ērglis piebilda, ka sirds lietās arī no Paula var daudz ko mācīties.
Sarunā ar portālu Kasjauns.lv komponists Raimonds Pauls atzina, ka pusdienas bijušas ļoti jaukas un kardiologu Ērgli ļoti augstu vērtē gan kā speciālistu, gan draugu. „Viņš ir mans draugs, ķirurgs, kas palīdz ar sirds lietām. Cienu viņu kā izcilu speciālistu. Viņš arī ļoti daudz ko citu dara – iet uz kultūras pasākumiem, ir mednieks,” stāsta Pauls un, kā ierasts, pajoko: „Viņš gatavoja savu medījumu. Kaut ko jau bija nožmiedzis – kaimiņa govi, zirgu vai briedi, nezinu, bet garšoja.” Maestro arī piebilst, ka izklaide raidījumā viņam patikusi, taču, viņaprāt, kulinārijas šovi Latvijā esot pārāk daudz. „Kurš gan tagad var izsekot līdzi tiem visiem raidījumiem un atļauties tos ēdienus uztaisīt, es nezinu...” prāto Pauls un norāda, ka pats no ēdiena gatavošanas atsakoties.