Gacho „Spēka Tūres” koncertā sērfo pāri fanu galvām. FOTO. VIDEO
Slavenības
2013. gada 30. martā, 12:11

Gacho „Spēka Tūres” koncertā sērfo pāri fanu galvām. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Koncertzālē „Palladium Rīga”, mūziķis Gacho noslēdzis savu Latvijas koncertu sēriju „Spēka Tūre”. Gacho leca skatītājos un sērfoja pāri savu fanu galvām.

Gacho „Spēka Tūres” koncertā sērfo pāri fanu galvā...
Gacho prot pārsteigt savus fanus, un šoreiz viņš sērfoja pār klātesošo galvām.
Gacho prot pārsteigt savus fanus, un šoreiz viņš sērfoja pār klātesošo galvām.

Populārais mūziķis Gacho, īstajā vārdā Gatis Irbe, apceļojot Latviju, noslēdza savu otro „Spēka Tūri”. Jau krietni pirms koncerta sākuma koncertzālē pulcējās jauniešu pūļi, kas ar nepacietību gaidīja Gacho uzstāšanos. Kā novēroja portāls Kasjauns.lv, noslēguma tūres koncertā apmeklētājiem nebija nekādu vecuma ierobežojumu un skolas brīvdienās uz pasākumu lielākoties bija ieradušies gados jauni repera talanta cienītāji.

Pirms Gacho kāpa uz skatuves, publiku iesildīja dīdžejs Toms Grēviņš. Pēc tam jau ieradās arī pats Gacho. Apsedzies ar baltu dvieli, viņš izsauca skaļas publikas ovācijas. Skatītāji bija stāvā sajūsmā par repera uzstāšanos un dziedāja līdz viņa zināmākajiem hitiem.

Vislielāko pārsteigumu klātesošajiem Gacho sagādāja, kad no skatuves uz sērfošanas dēļa laidās pāri koncerta apmeklētāju galvām. Ikviens no klātesošajiem ar lielām ovācijām uzņēma Gacho, lai piepalīdzētu pārvietoties pa fanu pūli uz priekšu. „Pērn aizsākām jaunu koncertu sēriju „Spēka Tūre”. Jau tad bija skaidrs, ka šī tūre turpināsies arī šogad, jo tā skatītāju enerģija, kas ir šajos koncertos, ir fantastiski pozitīva. Šogad tūres reģionālajā daļā pabijām septiņās dažādās vietās un redzējām, ka cilvēkiem patīk izklaidēties smaidot un atbrīvojoties,” tā paziņoja

Gacho jaunākais videoklips

„Spēka Tūres” atklāšanas Valmierā aizkulišu video

Gacho „Spēka Tūres” noslēgums „Palladium Rīga” koncertzālē

Gacho „Spēka tūres” spožākie mirkļi

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, publicitātes foto (Sergejs Skripa, Jānis Ozols)