Šarmantā Laima Vaikule priecē savā koncertā. Atkal mājās. FOTO
Slavenības

Šarmantā Laima Vaikule priecē savā koncertā. Atkal mājās. FOTO

Jauns.lv

Piektdienas,10. maija vakarā Arēnu Rīga pārpildīja tūkstošiem skatītāju un klausītāju, kas bija ieradušies, lai klātienē vērotu un baudītu latviešu dziedātājas Laimas Vaikules koncertu.

Šarmantā Laima Vaikule priecē savā koncertā. Atkal...
Laima Vaikule, uzstājoties uz Arēna Rīga lielās skatuves, burtiski staroja un izskatījās satriecoši.
Laima Vaikule, uzstājoties uz Arēna Rīga lielās skatuves, burtiski staroja un izskatījās satriecoši.

Jau krietni pirms koncerta sākuma uz Arēna Rīga devās ļaužu pūļi, kas laikus ieņēma sev paredzētās vietas. Starp skatītājiem bija manāmi gan gados jauni cilvēki, gan vecāka gadagājuma ļaudis. Starp koncerta apmeklētājiem arī bija sastopami sabiedrībā zināmi cilvēki, kā māksliniece Ieva Bondare ar vīru Mārtiņu Bondaru, dziedātājas Olga Rajecka, Liene Šomase, mūzikas producents Guntars Račs ar sievu Sintiju Jenerti, TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa, kā arī Maestro Raimonds Pauls ar sievu Svetlanu un citi.

Uzkāpjot uz skatuves, Laimu Vaikuli publika sagaidīja ar milzu aplausiem un ovācijām. Kā zināms, Latvijā Laima Vaikule uzstājas reti, un pēdējo reizi viņas koncerts dzimtenē bija pirms trim gadiem.

Laima Arēnā Rīga izpildīja gan pilnīgi jaunas dziesmas, gan vecos, visiem labi zināmos Raimonda Paula hitus.  Ar Laimu Vaikuli uz skatuves kāpa arī mūziķis Jānis Stībelis un vokālais meiteņu trio Lady's Sweet, kā arī starptautiska instrumentālā grupa, kas dziedātāju pavada koncertos dažādās valstīs visā pasaulē. Uzstāšanās laikā ar Laimu Vaikuli uz skatuves kāpa viņas iemīļotais Rēzeknes koris, kuri kopā izpildīja vairākas dziesmas. Laima Vaikule koncerta laikā nebeidza pārsteigt skatītājus, un vairākas reizes pārģērbjot skatuves tērpus, skatītāju zālē atskanēja aizvien skaļākas ovācijas. Laima Vaikule koncerta laikā saņēma neskaitāmi daudz ziedus, no kuriem lielākā daļa bija rozes.

Laimas Vaikules lielkoncerts Arēnā Rīga „Atkal mājās”


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders