Kā izskatās Viktorijas Bekhemas jaunāko tērpu kolekcija. FOTO
Viktorijas Bekhemas jaunajā kolekcijā īpašs akcents vērsts uz divu daļu svārciņiem, ko dizainere piedāvā dažādās krāsās un variācijās.
Slavenības
2013. gada 12. septembris, 04:33

Kā izskatās Viktorijas Bekhemas jaunāko tērpu kolekcija. FOTO

Jauns.lv

Viktorija Bekhema (39) sevi pierādījusi kā talantīgu dizaineri. Arī jaunākā kolekcija, ko viņa atrādīja Ņujorkas modes nedēļā, izpelnījusies tikai atzinīgus vārdus.

Viktorijas Bekhemas jaunāko tērpu skati klātienē vēroja tādas sabiedrībā zināmas dāmas kā slavenību stiliste Reičela Zoja un vadošā modes žurnāla „Vogue” galvenā redaktore Anna Vintūra. Sēžot pirmajā rindā, skatei līdzi sekoja arī Viktorijas vīrs, futbolists Deivids Bekhems, un pāra mazā meitiņa Hārpere.

Jaunās kolekcijas tērpus Viktorija veidojusi, izmantojot klasisko melno un balto toni, kā arī vīna sarkano un fuksiju rozā.

Tērpu silueti ir sportiski un modes pētnieku skatījumā nedaudz atgādina skolas formas, – taču ļoti simpātiskas skolas formas. Šādi tērpi viņuprāt lieliski piestāvētu hercogienes Ketrīnas māsai Pipai Midltonei, kura pasaules slavu izpelnījās māsas kāzās.

Bekhemas jaunākajā tērpu kolekcijā vairs neredzēt piegulošās kleitiņas ar rāvējslēdzēju mugurpusē, pateicoties kurām Viktorija iemantoja popularitāti kā dizainere. Šā modeļa kleitas savulaik iegādājās arī neskaitāmas slavenības, viņu vidū Dženifera Lopesa, Eva Longorija, Šerila Koula, Kima Kardašjana un Viktorijas bijušās kolēģes no grupas „Spice Girls”.

Jaunā kolekcija ieturēta „vieglāka” un gaisīgāka. Tērpu griezums ir klasisks un to papildina volāni un plisēts audums. Starp citu, arī mazās modes dāmas Hāperes Bekhemas kleitiņa, kurā meitenīte vēroja skati, bija darināta tieši no plisēta auduma.

Šīs kolekcijas īpašais akcents ir divu daļu svārki, ko dizianere piedāvā dažādās krāsās un variācijās.

„Man patīk augumam piegulošas kleitas, taču manī mīt arī cita būtne, kas ir daudz brīvāka, tomēr aizvien ietur formu,” sarunā ar žurnāla „Grazia” pārstāvi izteicās Bekhema. „Man patīk izaicināt sevi katru sezonu,” viņa dalījās iespaidos ar „Vogue” reportieri. „Es vēlos nēsāt katru no šiem tērpiem, esmu ļoti lepna ar šo kolekciju.”

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press